Kies dan voor Bisbee!

Wil jij werk maken van onderwijs?

Beschouw jij het als een uitdaging om leerlingen en studenten op enthousiaste wijze te binden en te boeien? Hecht je naast structuur ook veel waarde aan vrijheid, afwisseling en flexibiliteit? Wil je graag nog een paar mooie stappen in je carrière zetten?
 
Dan komen wij graag met je in contact! Voor onze opdrachtgevers in de regio Zuid zijn wij continu op zoek naar flexibele en enthousiaste docenten voor het vo en mbo. Wij zoeken docenten met een lesbevoegdheid en al enkele ervaring in het onderwijs in de regio's Noord-Brabant en Limburg.
Waarom Bisbee?
    • Veel opdrachtgevers, veel vacatures in het vo en mbo
    • Focus op persoonlijke ontwikkeling
    • 15 jaar ervaring binnen de onderwijsmarkt
    • Betrokken en betrouwbaar

Verder kun je er bij Bisbee van op aan dat alle zaken goed geregeld zijn. Bij Bisbee gaan korte, informele lijnen samen met op-en-top professionaliteit.

Samen sterker voor onderwijs! Samen werken aan goed onderwijs.

Kom werken bij Bisbee.

Kijk hier voor ons huidige aanbod van vacatures!
 
Wil je meer weten of direct in contact komen met ons? Stuur dan een mail naar zuid@bisbee.nl of bel naar 073 640 93 90.

Wie zijn wij?

Denk niet ‘baan’, maar ‘loopbaan’

Wij zijn de kweekvijver van docenten. In het NT2- en inburgeringsonderwijs. Wij kunnen je bovendien in het po, vo en het mbo aan een mooie baan helpen. Als docent Nederlands, maar ook als vakdocent in de techniek of bijvoorbeeld in de zorg. Het blijft niet alleen bij een mooie baan; wij helpen je verder in je carrière.

Wanneer je werkt bij Bisbee is je onderwijsmanager je vaste aanspreekpunt. Je zaken zijn goed geregeld, met een helder contract, een snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken.

Bisbee is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, dan horen wij graag van je!

Neem dus snel contact op via zuid@bisbee.nl of bel naar 073 640 93 90!