Werken bij Bisbee als intercedent in het onderwijs?

Wij zijn bij Bisbee op zoek naar een “Intercedent in het onderwijs, regio Zuid Nederland” en een “Intercedent in het onderwijs, regio West en Noord/Oost Nederland”. Als intercedent Onderwijs bij Bisbee ben je de schakel tussen docenten en scholen en verantwoordelijk voor het plaatsen van docenten op onze onderwijsopdrachten. Je bent een echte bemiddelaar met een goed oog voor wat mensen en organisaties in het onderwijs beweegt!

Als intercedent Onderwijs bij Bisbee ben je de schakel tussen docenten en scholen en verantwoordelijk voor het plaatsen van docenten op onze onderwijsopdrachten. Je bent een echte bemiddelaar met een goed oog voor wat mensen en organisaties in het onderwijs beweegt. Ben jij een teamspeler, maar zeker ook een zelfstandig, ondernemend en daadkrachtig persoon. Iemand die samen met de andere teamleden succes boekt en werkt aan wat Bisbee wil zijn; een kweekvijver van docenten voor het onderwijs! Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling, ben je op zoek naar meer verdieping in je functie en wil jij je ontwikkelen binnen een groeiende onderwijsorganisatie? Solliciteer op een van de onderstaande vacatures en wie weet maak jij binnenkort uit van ons gezellig en hardwerkend team!

Vacature regio West Nederland: https://www.bisbee.nl/vacatures/intercedent-in-het-onderwijs-regio-west-nederland/

Vacature regio Noord/Oost Nederland: https://www.bisbee.nl/vacatures/intercedent-in-het-onderwijs-regio-noordoost-nederland/

Vacature regio Zuid Nederland: https://www.bisbee.nl/vacatures/intercedent-in-het-onderwijs-regio-zuid-nederland/


Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies