Bisbee Flexonderwijs

De kweekvijver voor docenten in het (Taal)onderwijs

Wij zijn Bisbee

Bisbee Flexonderwijs is al meer dan 10 jaar de flexpartner voor onderwijsorganisaties in Nederland.

Wat doen we bij Bisbee?
We bieden flexibele personeelsoplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen. Dat doen we met professionele, zelf ontwikkelde en betrokken docenten en assessoren, zowel regulier als voor NT2.

Hoe doen wij dat?
Dat doen we door het onderwijs te voeden met verfrissende en energieke (flex)docenten en ontwikkeling, continuïteit en verbondenheid aan onze docenten te bieden.

Waarom doen we dat?
Omdat Bisbee de kweekvijver van docenten voor het (Taal)onderwijs is.

Wij zien onszelf dus als de kweekvijver voor docenten in het (Taal)onderwijs. Dit betekent onder andere dat wij veel investeren in de opleiding en ontwikkeling van goede docenten. Goed onderwijs vinden wij namelijk belangrijk.


Voor onze opdrachtgevers is Bisbee daarom ook een partner die meedenkt en samenwerkt. Als toeleverancier van flexibel onderwijspersoneel gaan wij in gesprek met onze opdrachtgevers en docenten. Niet alleen om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, maar ook om bij te dragen aan inhoud en realisatie van goed onderwijs.

Naast de docenten die voor ons werken hebben wij ook onze mensen op de kantoren in Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Zwolle. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor zowel onze docenten als onze opdrachtgevers. Maak kennis met ons team.

 

Benieuwd hoe het werk als docent binnen het NT2-onderwijs eruitziet?

Kijk dan de volgende video waarin wij het je uitleggen:

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies