Bisbee Flexonderwijs

De kweekvijver van docenten voor het onderwijs

Wij zijn Bisbee

Bisbee Flexonderwijs is al 15 jaar dé partner voor onderwijsorganisaties in Nederland. Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het onderwijs

Wat doen we dan?
We bieden flexibele personeelsoplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen. Dat doen we met professionele, zelf ontwikkelde en betrokken docenten en assessoren, zowel voor regulier onderwijs als voor NT1 en NT2.

Hoe doen wij dat?
Dat doen we door het onderwijs te voeden met verfrissende en energieke (flex)docenten en ontwikkeling, continuïteit en verbondenheid aan onze docenten te bieden.


Goed onderwijs vinden wij belangrijk. Onze docenten en assessoren vormen het hart onze organisatie. Wij besteden veel aandacht aan de wensen en ontwikkeling van onze docenten en assessoren en investeren vanuit onze Bisbee Academie in opleiding en ontwikkeling.

Voor onze opdrachtgevers is Bisbee een partner die meedenkt en samenwerkt. Wij gaan in gesprek met opdrachtgevers en docenten. Niet alleen om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, maar ook om bij te dragen aan inhoud en realisatie van goed onderwijs.

Naast de docenten en assessoren die voor ons werken hebben wij natuurlijk ook onze mensen op de kantoren in Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Zwolle, die zorgen voor een goede dienstverlening. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor zowel onze docenten als onze opdrachtgevers.

Maak kennis met ons team.

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies