Bisbee Academie

Investeer in jezelf en in elkaar

Houd je kennis op peil

Onze docenten vormen het hart van onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat je uitgedaagd blijft en dat je je vakkennis op peil kunt houden. We zijn niet voor niets de kweekvijver van docenten voor het (Taal)onderwijs. Met de Bisbee Academie dragen wij bij aan de professionalisering van de NT2-sector.  Daarom bieden wij je niet alleen de mogelijkheid om na- en bijscholing te volgen, maar faciliteren wij ook breed aanbod van vakinhoudelijke opleidingen, cursussen en workshops. In onze brochure lees je hier meer over. 

Heb je interesse in ons aanbod van opleidingen en workshops?


Bekijk ons cursusaanbod Bekijk onze cursuskalender

 

Vakinhoudelijke opleidingen, cursussen en workshops - door samenwerking met de beste instellingen

Onder leiding van vakgroepleiders en productspecialisten vinden via de Bisbee Academie regelmatig trainingen en bijeenkomsten plaats. Wij werken hiervoor met een keur van specialisten uit de sector samen.

Zo organiseren we in samenwerking met de VU Amsterdam en Radboud in'to Languages de opleiding tot bevoegd NT2 docent. Ook bieden wij, in samenwerking met een erkende partij de geaccrediteerde opleiding tot ONA-begeleider aan.  

Daarnaast organiseren wij samen met Bureau ICE trainingen voor assessoren- en beoordelaars Nederlands en Engels zodat zij op een vakkundige en adequate manier toetsen kunnen afnemen en beoordelen.

Wij zijn opgenomen in het het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hiermee voldoen wij aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies