Bisbee is de kweekvijver van docenten en assessoren in het onderwijs. Onze Bisbee Academie speelt hierin een cruciale rol.

De rol van de Bisbee Academie

Bisbee is de kweekvijver van docenten en assessoren in het onderwijs. Voor onze klanten en voor onze eigen medewerkers. Als organisatie willen wij het verschil maken door waarde toe te voegen aan de mensen waarmee we werken. Onze Bisbee Academie speelt hierin de hoofdrol.

Wij hebben de Bisbee Academie ingericht om binnen de kweekvijver de ontwikkeling en professionalisering van onderwijsgevenden en assessoren te faciliteren en te stimuleren. Wij investeren in onze professionals, zodat zij kunnen investeren in het onderwijs. Met de Bisbee Academie doen wij dit in de drie werkvelden waarin wij werkzaam zijn.

123

Wat is de Bisbee Academie?

"De Bisbee Academie was voor mij een stimulans tijdens het certificeringstraject. Het begeleidingstraject bevatte 4 bijeenkomsten en daarnaast persoonlijke begeleiding op maat. ‘Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. De coach blijft heel rustig, heeft een duidelijke lijn in haar begeleiding en laat mensen in hun waarde. Er wordt stapsgewijs duidelijk gemaakt wat er gedaan moet worden; gericht op praktijk versus praktijk. Dankzij de vereiste discipline en de coach van Bisbee haalde ik in 4 maanden mijn certificaat."

Annemieke Kamphuis, NT2-docent

Webinars, workshops, trainingen en opleidingen

Binnen deze drie werkvelden verzorgen wij webinars, workshops, trainingen en opleidingen. Naast de voor het onderwijs relevante kerncompetenties, kun je bij de Bisbee Academie als docent en assessor ook de onderliggende sociaal en emotionele vaardigheden ontwikkelen. Dit gebeurt in onze coaching trajecten. Deze online en op de werkvloer aangeboden trajecten stimuleren je innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling, zodat je beter in staat bent kwaliteit te leveren en je werk met plezier uit te voeren.

Bisbee vindt het belangrijk dat docenten en assessoren uitgedaagd blijven en hun vakkennis op peil kunnen houden. Daarom bieden we met de Bisbee Academie: 

 

Bisbee Academie: aanbod voor al onze werkvelden

De Bisbee Academie heeft een ruim aanbod aan trainingenworkshops en scholingstrajecten en biedt persoonlijke coaching aan docenten met een specifiek leerdoel. 

Omdat ons werkveld zowel het NT2/ISK als EducatieToetsing & Examinering & als ook detachering in het reguliere onderwijs (po, vo en mbo) omvat is er een gevarieerd aanbod zodat alle docenten en assessoren kunnen blijven ontwikkelen. Dit is onlosmakelijk verbonden aan de kweekvijver die wiwillen zijn.

Trainingen van specialisten, voor specialisten

Voor onze trainingen werken we samen met een keur aan specialisten uit de sector. Ze worden gegeven door erkende trainers en zijn toegankelijk voor alle docenten en assessoren. Ook als je niet voor Bisbee werkt, kun je bij ons terecht.

Bekijk ons cursusaanbodBekijk onze cursuskalender

Met focus op pedagogiek en didaktiek

Pedagogische en didactische vaardigheden zijn onontbeerlijk als je goed les wilt geven. Lesgeven vraagt immers om specifieke vaardigheden. Het gaat niet alleen om het overbrengen van informatie maar ook ‘echt’ contact met leerlingen/studenten. Dit wordt bevorderd door correct pedagogisch en didactisch handelen. Als je deze vaardigheden beheerst kun je alle individuen in de klas het nodige bieden.

Ook incompany

Wij hebben cursussen en workshops voor docenten en assessoren maar bieden opdrachtgevers ook de mogelijkheid van een incompanytraining aan. Zowel vanuit ons standaard aanbod als trajecten op maat.

Vanuit de Bisbee Academie zijn wij het verlengstuk van de afdeling HR of opleidingen. Als functionaris verantwoordelijk voor scholing en opleidingen, kun je bij Bisbee terecht voor trainingen voor docenten. Bij Bisbee krijg je deskundig advies inzake jouw opleidingsvraagstukken. Wij denken graag met je mee in de richting van een maatwerkoplossing. Wij hebben een standaard aanbod maar ontwikkelen ook cursussen en workshops op maat. Meer weten?

Meer weten?

Neem dan via dit formulier contact op met de Bisbee Academie!