Bisbee Academie

Investeer in jezelf en in elkaar

Houd je kennis op peil

Bisbee Flexonderwijs is de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Met de Bisbee Academie komen wij deze belofte na; wij vinden het belangrijk dat je uitgedaagd blijft en dat je je vakkennis op peil kunt houden. Wij bieden docenten dan ook niet alleen de mogelijkheid om na- en bijscholing te volgen, maar faciliteren wij ook breed aanbod van vakinhoudelijke opleidingen, cursussen en workshops. Deze worden gegeven onder leiding van erkende trainers en productspecialisten uit de sector.

Ons aanbod is niet alleen voor onze Bisbee docenten, maar voor alle docenten. Hiermee dragen we bij een verdere professionalisering van docenten in het regulier onderwijs en NT2-werkveld. In onze brochure lees je hier meer over. 


Heb je interesse in ons aanbod van opleidingen en workshops?


Bekijk ons cursusaanbod Bekijk onze cursuskalender

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het actuele cursusaanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief


Een incompany training laten verzorgen op uw school?

Bekijk onze incompany trainingen

 

Vakinhoudelijke opleidingen, cursussen en workshops - door samenwerking met de beste instellingen

Onder leiding van vakgroepleiders en productspecialisten vinden via de Bisbee Academie regelmatig trainingen en bijeenkomsten plaats. Wij werken hiervoor met een keur van specialisten uit de sector samen.

Zo organiseren we in samenwerking met de VU Amsterdam en Radboud in'to Languages de opleiding tot bevoegd NT2 docent. Ook bieden wij, in samenwerking met een erkende partij de geaccrediteerde opleiding tot ONA-begeleider aan.  

Daarnaast organiseren wij samen met Bureau ICE trainingen voor assessoren- en beoordelaars Nederlands en Engels zodat zij op een vakkundige en adequate manier toetsen kunnen afnemen en beoordelen.

Wij zijn opgenomen in het het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hiermee voldoen wij aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. 

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies