Werken bij Bisbee; dat is niet alleen een leuke baan, maar ook een loopbaan. Bij Bisbee hebben we oog voor jou. Wat wil jij nog leren? Ontwikkel jezelf binnen de Bisbee Academie.

De rol van de Bisbee Academie

Talenten tot bloei laten komen. Dat kan Bisbee bij uitstek. We doen dit in het NT2, Educatie & ISK-onderwijs, met onze examinatoren maar ook binnen het reguliere mbo en vo. Als organisatie willen wij het verschil maken door waarde toe te voegen aan de mensen waarmee we werken. Onze Bisbee Academie speelt hierin de hoofdrol.

Wij hebben de Bisbee Academie ingericht om de ontwikkeling en professionalisering van onderwijsgevenden en examinatoren te faciliteren en te stimuleren.

Wij investeren in onze professionals, zodat zij kunnen investeren in het onderwijs. Met de Bisbee Academie doen wij dit in de drie werkvelden waarin wij werkzaam zijn.

123

Wat is de Bisbee Academie?

"De Bisbee Academie was voor mij een stimulans tijdens het certificeringstraject. Het begeleidingstraject bevatte 4 bijeenkomsten en daarnaast persoonlijke begeleiding op maat. ‘Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. De coach blijft heel rustig, heeft een duidelijke lijn in haar begeleiding en laat mensen in hun waarde.

Er wordt stapsgewijs duidelijk gemaakt wat er gedaan moet worden; gericht op praktijk versus praktijk. Dankzij de vereiste discipline en de coach van Bisbee haalde ik in 4 maanden mijn certificaat."

Annemieke Kamphuis, NT2-docent

Webinars, workshops, trainingen en opleidingen

Naast de voor het onderwijs relevante kerncompetenties, kun je bij de Bisbee Academie als docent en examinator ook de onderliggende sociaal en emotionele vaardigheden ontwikkelen. Dit gebeurt in onze coaching trajecten. Deze trajecten worden online en op de werkvloer aangeboden en stimuleren je innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling, zodat je beter in staat bent kwaliteit te leveren en je werk met plezier uit te voeren.

Bisbee vindt het belangrijk dat docenten en examinatoren uitgedaagd blijven en hun vakkennis op peil kunnen houden. Daarom bieden we met de Bisbee Academie: 

Bisbee Academie: aanbod voor al onze werkvelden

Klachtenprocedure Bisbee Academie

De Bisbee Academie heeft een ruim aanbod aan trainingenworkshops en scholingstrajecten en biedt persoonlijke coaching aan docenten met een specifiek leerdoel. 

Omdat ons werkveld zowel het NT2/ISK als EducatieToetsing & Examinering & als ook detachering in het reguliere onderwijs (vo en mbo) omvat is er een gevarieerd aanbod zodat alle docenten en examinatoren kunnen blijven ontwikkelen.

Bij Bisbee hebben we oog voor onze docenten. We geloven in de kracht van samen werken en we bieden professionals een loopbaan met betekenisvol werk, werkgeluk en continuïteit.

Trainingen van specialisten, voor specialisten

Voor onze trainingen werken we samen specialisten uit de sector. Ze worden gegeven door erkende trainers en zijn toegankelijk voor alle docenten en examinatoren. Ook als je niet voor Bisbee werkt, kun je bij ons terecht.

Bekijk ons cursusaanbod via DIT IS WIJS

Met focus op pedagogiek en didaktiek

Pedagogische en didactische vaardigheden zijn onmisbaar als je goed les wilt geven. Lesgeven vraagt immers om specifieke vaardigheden. Het gaat niet alleen om het overbrengen van informatie maar ook ‘echt’ contact met leerlingen/studenten. Dit wordt bevorderd door correct pedagogisch en didactisch handelen. Als je deze vaardigheden beheerst kun je alle individuen in de klas het nodige bieden.

Ook incompany

Wij hebben cursussen en workshops voor docenten en examinatoren, maar bieden opdrachtgevers ook de mogelijkheid van een incompanytraining aan. Zowel vanuit ons standaard aanbod als trajecten op maat.

Vanuit de Bisbee Academie zijn wij het verlengstuk van de afdeling HR of opleidingen. Als functionaris verantwoordelijk voor scholing en opleidingen, kun je bij Bisbee terecht voor trainingen voor docenten. Bij Bisbee krijg je deskundig advies inzake jouw opleidingsvraagstukken. Wij denken graag met je mee in de richting van een maatwerkoplossing. Wij hebben een standaard aanbod maar ontwikkelen ook cursussen en workshops op maat. Meer weten?

Meer weten?

Neem dan via dit formulier contact op met de Bisbee Academie!