Uitdagend werk, met oog voor jouw wensen. Klik op de onderstaande knoppen om naar een van onze kerncompetenties te gaan.

Denk niet 'baan', maar 'loopbaan'

Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij helpen je verder in je carrière. Dit doen wij onder andere met:

  • Aandacht voor jou en jouw persoonlijke wensen 
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Coaching, bij- en nascholing vanuit onze Bisbee Academie
  • Continuïteit in werk door een grote variatie aan projecten en opdrachtgevers

Verder kun je er bij Bisbee van op aan dat alle zaken goed geregeld zijn. Bij Bisbee gaan korte, informele lijnen samen met op-en-top professionaliteit. En dus maak je heldere afspraken, waarbij jouw Bisbee onderwijsmanager je vaste aanspreekpunt is. Verder heb je altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. En kun je rekenen op een snelle afwikkeling van declaraties.

‘Ik heb jarenlang als docent Nederlands gewerkt op een categorale havo. Hartstikke leuk, maar ik wilde toch wat anders. En dan het liefst op verschillende plekken. Nu ben ik taalassessor en neem ik op verschillende scholen mondelinge examens af en beoordeel deze. Ook kijk ik schriftelijke examens na. Ik bepaal nu zelf wanneer ik wil werken. Die vrijheid geeft me ontzettende veel rust.’

Manon (43 jaar), taalassessor mbo

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Er zijn meerdere manieren waarop je bij Bisbee aan de slag kan gaan. Zo zijn wij altijd op zoek naar docenten voor in het NT2-werkveld, examinatoren en reguliere docenten voor in het po, vo en mbo.

Klik op een van de onderstaande knoppen om naar het bijbehorende onderdeel toe te gaan of lees hier verder over wat wij je kunnen bieden wanneer je voor ons aan de slag gaat!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Als buitenlander duurt het lang om een echte baan te krijgen in je eigen vakgebied, dus jarenlang heb ik een baan gezocht die naadloos bij mijn beroep paste, maar ik had geen geluk. Op het internet zag ik een advertentie van Bisbee: dramadocent bij een ISK. Met een Bisbee collega had ik een heel gezellig sollicitatiegesprek. Zij zag de ervaringsdeskundige in mij, en in haar ogen was mijn buitenlandse afkomst geen nadeel, maar juist een voordeel.

Zij maakte de verbinding tussen mij en de teamleider van de school, en na een tweede sollicitatiegesprek en een bezoek aan de school, kreeg ik mijn eerste echte baan in Nederland.'

Suzanna, docent ISK

Structuur, vrijheid, afwisseling en flexibiliteit

Beschouw jij het als een uitdaging om cursisten en studenten op enthousiaste wijze te binden en te boeien? Hecht je naast structuur ook veel waarde aan vrijheid, afwisseling en flexibiliteit? Wil je graag nog een paar mooie stappen in je carrière zetten?

Dan komen wij graag met je in contact! Voor onze opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar flexibele en enthousiaste docenten voor het NT1 en NT2 werkveld (de volwasseneneducatie, ISK en primair onderwijs). Maar ook naar docenten en taalassessoren binnen het regulier onderwijs (vo en mbo).

Zoek je een nieuwe uitdaging?

Uren per week
24-40 uur
Salaris
€ 3.301 - € 5.030
Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 3.431 - € 5.078

Voel jij je aangesproken?

Wil je meer weten over werken bij Bisbee? Verder praten over jouw mogelijkheden bij onze mooie organisatie? Of heb je een interessante vacature gezien? Neem dan contact met ons op.