Uitdagend werk, met oog voor jouw wensen. Klik op de onderstaande knoppen om naar een van onze kerncompetenties te gaan.

Denk niet 'baan', maar 'loopbaan'

Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij helpen je verder in je carrière. Dit doen wij onder andere met:

  • Aandacht voor jou en jouw persoonlijke wensen 
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Coaching, bij- en nascholing vanuit onze Bisbee Academie
  • Continuïteit in werk door een grote variatie aan projecten en opdrachtgevers

Verder kun je er bij Bisbee van op aan dat alle zaken goed geregeld zijn. Bij Bisbee gaan korte, informele lijnen samen met op-en-top professionaliteit. En dus maak je heldere afspraken, waarbij jouw Bisbee onderwijsmanager je vaste aanspreekpunt is. Verder heb je altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. En kun je rekenen op een snelle afwikkeling van declaraties.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Er zijn meerdere manieren waarop je bij Bisbee aan de slag kan gaan. Zo zijn wij altijd op zoek naar docenten voor in het NT2-werkveld, examinatoren en reguliere docenten voor in het po, vo en mbo.

Klik op een van de onderstaande knoppen om naar het bijbehorende onderdeel toe te gaan of lees hier verder over wat wij je kunnen bieden wanneer je voor ons aan de slag gaat!

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat dan hier je gegevens achter voor een kennismaking!

Hoi! Mijn voornaam is en mijn achternaam is

Ik zoek een baan in de buurt van deze postcode:

Ik heb een lerarenopleiding gevolgd voor

En ik ben te bereiken op of via

Structuur, vrijheid, afwisseling en flexibiliteit

Beschouw jij het als een uitdaging om cursisten en studenten op enthousiaste wijze te binden en te boeien? Hecht je naast structuur ook veel waarde aan vrijheid, afwisseling en flexibiliteit? Wil je graag nog een paar mooie stappen in je carrière zetten?

Dan komen wij graag met je in contact! Voor onze opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar flexibele en enthousiaste docenten voor het NT1 en NT2 werkveld (de volwasseneneducatie, ISK en primair onderwijs). Maar ook naar docenten en taalassessoren binnen het regulier onderwijs (vo en mbo).

‘Ik heb jarenlang als docent Nederlands gewerkt op een sectorale havo. Harstikke leuk, maar ik wilde toch wat anders. En dan het liefst op verschillende plekken. Nu ben ik taalassessor en neem ik op verschillende scholen mondelinge examens af en beoordeel deze. Ook kijk ik schriftelijke examens na. Ik bepaal nu zelf wanneer ik wil werken. Die vrijheid geeft me ontzettende veel rust.’

Manon (43 jaar), taalassessor mbo

Zoek je een nieuwe uitdaging?

Uren per week
16-20 uur
Salaris
€ 3.001 - € 4.573
Uren per week
6-12 uur
Salaris
€ 2.575 - € 4.175
Uren per week
12 uur
Salaris
€ 3.001 - € 4.573

Voel jij je aangesproken?

Wil je meer weten over werken bij Bisbee? Verder praten over jouw mogelijkheden bij onze mooie organisatie? Of heb je een interessante vacature gezien? Neem dan contact met ons op.