Aan de slag met je ontwikkeling

Waarom e-coaching?

Als docent sta je voor je eigen groep en ben je begeleider van het leerproces. Maar soms zul je je afvragen: doe ik het wel goed? Je blijft als docent soms (te) lang met vragen of probleemsituaties lopen, omdat je op je eigen ‘eilandje’ werkt. E-coaching kan helpen om aan de slag te gaan met je leervraag en je persoonlijke ontwikkeling.

In 2019 heb ik bij Bisbee Academie een
E-coachingstraject gevolgd. Dit traject heeft mij inzicht gegeven in mijn werksituaties met bijbehorende emoties en gedrag.

Uitgedaagd om buiten mijn comfortzone te stappen, heb ik geleerd om bepaalde gedragspatronen beter te herkennen en te doorbreken. Het E-coachingstraject van Bisbee Academie is echt een aanrader!

De begeleiding van mijn coach
(Mariska Weijers) was heel professioneel en plezierig.

Jana Gilbersová

Docent en assessor NT2

 ‘E-coaching bood mij de kans om serieus met mijn vragen aan de slag te gaan. Dat het onlineprogramma altijd toegankelijk is, is erg fijn. De coach en de steun van andere deelnemers hebben me goed geholpen.’

Peter Verhelst, deelnemer

Meer weten of direct aanmelden?

Neem dan contact op met Mariska Weijers, coach en trainer van (taal)docenten en assessoren bij Bisbee Flexonderwijs via 06 - 10 57 77 70 of m.weijers@bisbee.nl