Incompany trainingen

Trainingen voor uw docenten op uw locatie.

Incompany trainingen

LuciaBot_U8B7142lr.jpg

Bisbee Flexonderwijs is dé kweekvijver voor docenten voor het onderwijs. Met de Bisbee Academie komen wij deze belofte na; wij vinden het belangrijk dat docenten uitgedaagd blijven en hun vakkennis op peil kunnen houden. Wij bieden docenten dan ook niet alleen de mogelijkheid om na- en bijscholing te volgen, maar faciliteren ook een breed aanbod van vakinhoudelijke opleidingen, cursussen en workshops. Deze worden gegeven onder leiding van erkende trainers en productspecialisten uit de sector.

Ons aanbod is met zorg samengesteld en sluit aan op onderwerpen waar docenten dagelijks mee te maken hebben. De cursussen en workshops zijn praktijkgericht en geven de docent handvatten om direct toe te passen tijdens hun lessen. Wij dragen hiermee bij aan een verdere professionalisering van docenten in het regulier onderwijs en NT2-werkveld.

 

Incompany

Met ons aanbod kunnen wij ook invulling geven aan de studiedagen voor docenten. Wij bieden daarin een breed scala van workshops op het gebied van kennis, didactiek en pedagogiek aan. Heeft uw school interesse om een training uit ons aanbod, of een training op basis van een door u zelf gekozen onderwerp, door ons te laten verzorgen? Neem dan contact op met de Bisbee Academie via 073-6409390 of academie@bisbee.nl

 

Huidig aanbod

Momenteel bieden wij de volgende trainingen aan:

-"Doceren en coachen gaan hand in hand"

-"Differentiëren in de NT2-klas"

-"Activerende werkvormen"

-"interculturele communicatie"

Wanneer u een andere invulling wil geven aan de studiedag kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden.

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies