NT2-docenten gezocht in Rotterdam voor taalverhoging en participatietrajecten

Hulp bieden aan cursisten waarvoor taalverhoging van belang is

Word jij mijn taaltrainer?

In de regio's Rotterdam en Utrecht zijn we op zoek naar ervaren docenten NT2!

Taalverhoging en participatieprojecten zoals ‘Tel mee met taal’ zijn voor alle NT2-leerders van belang. Zonder beheersing van de Nederlandse taal is het mee doen in onze maatschappij een hele opgave. Voor een grote opdrachtgever met locaties in Rotterdam, zijn wij op zoek naar gecertificeerde NT2-docenten, NT2 docenten met ervaring (certificering is niet nodig) en NT1-docenten. Er zijn verschillende opdrachten voor zowel overdag als in de avond.

Een van de trajecten is het ondersteunen van ouders in de taalvaardigheid. Als docent NT2 werk je met ouders van kinderen uit groep 1 t/m 3 van de basisschool. Zij krijgen 1 dagdeel per week les. Daarnaast besteden zij 3 uur per week aan huiswerkopdrachten en 2 uur per week aan praktijkopdrachten (op school of de bibliotheek van het kind). Jouw doel is het verhogen van de taalvaardigheid van deze ouders, zodat zij beter kunnen communiceren met en over het kind.

Vacature Rotterdam

De docenten van Bisbee werken mee aan minder laaggeletterden in Nederland. Dat is een dankbare uitdaging. Doe mee!

Meerdere trajecten

Er zijn meerdere trajecten, allemaal even belangrijk. Afhankelijk van opleiding en ervaring kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Jij als NT2-docent haalt voldoening uit het zien groeien van de taalkennis van de cursisten. Jouw werk draagt bij aan het toekomstperspectief van deze cursisten en het geeft je een fijn gevoel om werk te doen dat betekenis heeft voor onze maatschappij. De projecten zijn op maat, het lesprogramma is vraag gestuurd dus je hebt veel vrijheid bij deze opdracht, je mag het onderwijs zelf mee vormgeven. Deze trajecten zijn laagdrempelig dus wil je een nieuwe stap binnen het onderwijs maken? Dan is dit een uitgelezen kans om je kennis en ervaring uit breiden.

Neem contact op met de recruiter van regio West:
Jolanda Huisman, we kijken graag welke mogelijkheden er zijn!

Jolanda is te bereiken via j.huisman@bisbee.nl of je kan haar bellen op 06-48063651

Of solliciteer meteen via:

Vacature Rotterdam