'Docent word je niet, dat ben je!'

Wil je weer voor de klas staan?

Uit onderzoek blijkt dat 83.000 Nederlanders – 52.000 in het voortgezet onderwijs, 31.000 in het basisonderwijs – tot deze zogenoemde ‘stille reserve’ behoren. Om deze groep te enthousiasmeren weer aan de slag te gaan in het po, vo of mbo, start in september 2020 een unieke opleiding op maat.


Vanaf medio september 2020 gaat Bisbee samen met NCOI een tweede traject van een unieke opfriscursus voor personen met een lesbevoegdheid starten. Misschien heb je erover nagedacht om weer in het onderwijs aan de slag te gaan maar is het er om verschillende redenen nog niet van gekomen. Wij willen (her)intreders graag helpen om dit te realiseren. Bisbee maakt deze droom waar.

 

Wij willen personen met een lesbevoegdheid die niet (meer) actief zijn in het onderwijs(weer voor de klas krijgen. Vanaf medio september 2020 starten wij met een tweede opleidingstraject om enthousiaste (her)intreders klaar te stomen voor het onderwijs (po, vo en mbo). Dit doen we samen met NCOI, een professionele aanbieder van vele opleidingen.

 

De duur van het leer- werktraject is 4 tot 6 maanden. Door de combinatie van leren en werken kunnen de cursisten snel aan de slag. NCOI zorgt voor het inhoudelijke programma en Bisbee voor coaching, begeleiding tijdens de stage en uiteindelijk betaald werk. De kosten voor het trajecten bedragen €750,- en zijn middels een restitutieregeling terug te verdienen wanneer je voor ons gaat werken. Al heb je nu een parttime baan van maximaal 4 dagen in de week, dan kun je deelnemen. De stage is minimaal 1 dag in de week. Daarnaast zijn er 6 theoriesessies. Het kan!​​

 

Interesse of wil je meer weten? Klik op de knop om naar het aanmeldformulier te gaan voor een persoonlijke intake!

 

Online intake aanvragen

Want docent word je niet, dat ben je!

Toch het onderwijs in?

Maak kennis met...

Maak kennis met Evelien. Ze is midden 50 en afgestudeerd als docent Nederlands en NT2. Ze is nooit in het onderwijs aan de slag gegaan omdat er destijds weinig banen in het deze sector waren.  In deze fase van haar carrière zou ze graag meer betekenisvol werk willen doen.

Lees hier het verhaal van Evelien.

 

Ken jij een geschikte kandidaat voor dit traject?

Of ken jij iemand die in het verleden zijn of haar lesbevoegdheid heeft gehaald en weer voor de klas wil staan? Dan waarderen wij het zeer als je deze e-mail naar hen doorstuurt of ons tipt! Als je iemand aandraagt met wie wij een persoonlijke afspraak voor een intake kunnen maken, dan ontvang je een leuke attentie van Bisbee. Je kunt hiervoor een mail sturen naar recruitment@bisbee.nl