Kies dan voor Bisbee Flexonderwijs! Bisbee is een bedrijf waarbij het draait om investeren in mensen en in het onderwijs. Wij werken aan jouw toekomst. Ben jij klaar om samen met Bisbee een volgende stap te zetten in jouw carrière en het onderwijs te verbeteren? 

Bisbee is klaar om haar medewerkers te helpen in hun ontwikkeling.

Hoe? Bisbee is de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Onze professionele en flexibele docenten en assessoren verzorgen onderwijs op maat. Wij bieden ze werk, afwisseling, ervaring en ontwikkeling.

Wil jij dit? Geef jouw carrière dan een impuls met de onderwijsopdrachten die je voor Bisbee uitvoert en het aanbod aan scholing- of coaching en de workshops van de Bisbee Academie. Er zijn volop vacatures in het reguliere onderwijs en bovendien heeft Bisbee een groot netwerk waardoor kennismaking met de verschillende schooltypen tot de mogelijkheid behoort.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in het onderwijs?

Een volgende stap in jouw carrière dan wel een switch naar een andere school komt ineens heel dichtbij. Bisbee staat garant voor een toekomst met onderwijs. Deze toekomst met onderwijs betreft jouw carrière, Bisbee als betrokken werkgever gericht op jouw ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. Daarnaast heb je als docent een belangrijke betekenis volle rol in de maatschappij.

Bisbee Flexonderwijs is een prettige werkgever voor docenten en assessoren omdat wij door diverse opdrachtgevers continuïteit kunnen bieden in werk. Veel docenten zijn al jaren bij Bisbee in dienst.

We zijn actief in verschillende werkgebieden namelijk: NT2, ISK en educatie en het reguliere onderwijs. Bovendien zijn wij de grootste onafhankelijke, externe examinator in het mbo. 

Bisbee’s cultuur is open, eerlijk en betrokken. Wij houden van persoonlijke aandacht en zorgen dat je stappen kunt maken. Wij kunnen jouw carrière als docent een impuls geven, passend bij jouw ambities, balans tussen werk en privé of om ervaring op te kunnen doen bij verschillende scholen.

Direct solliciteren!

Maak kennis met Bisbee Flexonderwijs!

Onze laatste vacatures

Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 2.915 - € 4.359
Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 2.915 - € 4.359
Uren per week
20-40 uur
Salaris
€ 2.500 - € 4.000

Wil je jezelf verder ontwikkelen als docent?

Bisbee is de kweekvijver van docenten en assessoren in het onderwijs. Voor onze klanten en voor onze eigen medewerkers. Als organisatie willen wij het verschil maken door waarde toe te voegen aan de mensen waarmee we werken. Onze Bisbee Academie speelt hierin de hoofdrol.

Wij hebben de Bisbee Academie ingericht om binnen de kweekvijver de ontwikkeling en professionalisering van onderwijsgevenden en assessoren te faciliteren en te stimuleren. Wij investeren in onze professionals, zodat zij kunnen investeren in het onderwijs. Met de Bisbee Academie doen wij dit in de drie werkvelden waarin wij werkzaam zijn.

Bisbee Academie

Meer weten over Bisbee?

Op deze website vind je alle informatie over Bisbee die je nodig hebt. Een enthousiast team van professionals werkt dagelijks aan het samen brengen van ervaren docenten/assessoren en onderwijsinstellingen. Langdurig personeelstekort of uitval? Bisbee regelt vervanging op passende wijze. Om de vakbekwaamheid van de docenten en assessoren op peil te houden kunnen docenten terecht bij de Bisbee Academie. Wij bieden samen met onze docenten kwalitatief onderwijs aan alle leerlingen, studenten, cursisten. Jong of volwassenen zij zijn de toekomst. Samen sterker voor onderwijs.

Wil je kennis met maken met een van onze medewerkers om te kijken welke mogelijkheden we voor je hebben? Kijk dan bij ons team, en we komen graag met je in contact!

Ons team

Of stuur ons direct een mail!

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op!