Zoek jij verbinding en plezier in je werk? Dan ben je bij Bisbee Flexonderwijs aan het juiste adres! Lees snel verder:

Wat maakt jou gelukkig?

Misschien kun je een switch maken naar een ander schooltype, denk daarbij aan, gaan werken bij een Internationale Schakelklas met anderstalige leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Of je gaat met jouw achtergrond niet meer voor de klas maar ga je examens afnemen binnen het mbo. Wellicht biedt een leer- en werktraject nieuwe uitdagingen voor de toekomst. Kortom: bij Bisbee staan we open om jouw loopbaanperspectief te bespreken, te kijken naar het verbeteren jouw werkgeluk en bieden wij je continuïteit in het werken binnen het onderwijs.

Bisbee staat voor een toekomst in het onderwijs voor docenten en examinatoren. Daarom bieden wij diverse workshops via onze Bisbee Academie, een NT2-leer- en werktraject tot gecertificeerd NT2-docent een ISK-scholingstraject en diverse trainingen om als gecertificeerd examinator aan de slag te kunnen gaan.

Campagne Bisbee (3)

Specialist in onderwijs

Met ons werk in het onderwijs en de mogelijkheid voor professionals om zich bij Bisbee te kunnen ontwikkelen, zorgen wij voor de juiste mensen en ’t leukste werk. Maar dat kan alleen als onze recruiters met jou in gesprek gaan en samen met jou bespreken wat jouw wensen en ambities zijn. Vanuit jouw opleiding en ervaring en jouw toekomstplannen gaan wij kijken welke passende opties er zijn.

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Ben je benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hier je gegevens en eventuele vragen achter, wij nemen dan graag contact met je op om te kijken hoe Bisbee oog kan hebben voor jou!

Uren per week
8-12 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
12-40 uur
Salaris
€ 3.086 - € 5.229
Uren per week
20-28 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
8-12 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615
Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 3.086 - € 4.615