Bisbee docenten

Enthousiast, betrokken, betrouwbaar

Waarom jij voor Bisbee wilt werken

Beschouw jij het als een uitdaging om cursisten en studenten op enthousiaste wijze te binden en te boeien? Dan komen wij graag met je in contact! Voor onze opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar flexibele en enthousiaste docenten voor de volwasseneneducatie, ISK en primair onderwijs binnen het NT2-werkveld. Maar ook naar Taalassessoren en vakdocenten binnen het reguliere onderwijs op het mbo.

Wij helpen je niet zomaar aan een baan, nee wij helpen je verder in je carrière

Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij bieden diversiteit aan projecten en opdrachtgevers en er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid. Bisbee is een warm team, wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en houden van een uitdaging. Daarom investeren wij ook in ons personeel door na- en bijscholing aan te bieden met onze Bisbee Academie.

Onze onderwijsmanagers hebben oog voor de perfecte match

Onze onderwijsmanagers hebben allemaal ruime ervaring in zowel het onderwijs als in de detacheringsbranche. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, docenten en sollicitanten. Zij wonen in de regio waarin zij werken en zijn goed op de hoogte van de lokale onderwijsmarkt. Persoonlijk contact, betrokkenheid én het actief onderhouden van relaties staan hierin centraal. Hierdoor zijn zij in staat om de vraag van onze opdrachtgevers te matchen met de ideale kandidaat.

Wil je meer weten over werken bij Bisbee of heb je een interessante vacature gezien? Neem dan contact op met de projectmanager of vestigingsmanager van de betreffende regio. Zij verzorgen het eerste contact en staan in nauw contact met onze onderwijsmanagers. Zo kom je altijd bij de juiste onderwijsmanager terecht.

Regio Noord- en Oost-Nederland: Mirella Feenstra, Projectmanager Team Noord Oost, bereikbaar via telefoonnummer 038-8458372
Regio Zuid: Cecile Martin, Projectmanager Team Zuid, bereikbaar via telefoonnummer 073-6409390
Regio West- en Midden-Nederland: Melissa Veenstra, Projectmanager Team West, bereikbaar via telefoonnummer 010-3073239

Je zaken zijn goed geregeld

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We bieden je mogelijkheden tot opleiding via de Bisbee Academie en hanteren eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken op basis van een fulltime dienstverband zijn:

•    Normjaartaak van 1659 uur
•    Doorbetaling salaris bij 421 uur vakantie en feestdagen
•    Reiskostenvergoeding
•    Onkostenvergoeding
•    8% vakantiegeld
•    Doorbetaling salaris bij ziekte
•    Vrije keuze om verlof en vakantiegeld te sparen of direct uit te betalen
•    Continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt

Voel jij je aangesproken?

Voel jij je aangesproken en lijkt het jou leuk om voor Bisbee te werken? Dan komen we graag met je in contact!
Kijk eens naar onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact op met onze medewerkers op het kantoor in jouw regio!

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies