Bisbee docenten

Enthousiast, betrokken, betrouwbaar

Waarom jij voor Bisbee wilt werken:

Beschouw jij het als een uitdaging om cursisten en studenten op enthousiaste wijze te binden en te boeien? Dan komen wij graag met je in contact! Voor onze opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar flexibele en enthousiaste docenten voor het NT1 en NT2 werkveld (de volwasseneneducatie, ISK en primair onderwijs) maar ook naar docenten en taalassessoren binnen het regulier onderwijs (vo en mbo). 

Benieuwd hoe het werk van een docent binnen het NT2-onderwijs eruitziet?

Kijk dan de volgende video waarin wij het je uitleggen:

Wij helpen je niet zomaar aan een baan, wij helpen je verder in je carrière

Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij helpen je verder in je carrière. Dit doen wij onder andere met:

  • Aandacht voor jou en jouw persoonlijke wensen 
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Bij- en nascholing vanuit onze Bisbee Academie
  • Een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers

De onderwijsmanager als vast aanspreekpunt

Wanneer je werkt bij Bisbee is je onderwijsmanager je vaste aanspreekpunt. Dit zorgt voor continuïteit in het contact. Onze onderwijsmanagers hebben ruime ervaring in zowel het onderwijs als in de detacheringsbranche. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en docenten. Zij wonen in de regio waarin zij werken en zijn goed op de hoogte van de lokale onderwijsmarkt. Persoonlijk contact, betrokkenheid én het actief onderhouden van relaties staat bij hen centraal. 

Wil je meer weten over werken bij Bisbee of heb je een interessante vacature gezien? Neem dan contact op met een van de onderwijsmanagers in jouw regio: de projectmanager van jouw regio:

Regio Zuid: 073-6409390 | zuid@bisbee.nl
Regio Noord- en Oost-Nederland: 038-8458372 | noordoost@bisbee.nl
Regio West- en Midden-Nederland: 010-3073239 | west@bisbee.nl

Je zaken zijn goed geregeld

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid tot bij- en nascholing via de Bisbee Academie.

Wat docenten over ons vertellen

Wat onze docenten in het medewerkerstevredenheidsonderzoek over ons vertellen:

Er wordt altijd snel en adequaat gereageerd, het bereik is goed. / Ik voel me goed op mijn plek. / De organisatie is toegankelijk en overleg is altijd mogelijk. / De flexibiliteit van het werken bij Bisbee is prettig, je kunt altijd wel iets doen en het werken is goed te combineren met privézaken. / De ontwikkelingsmogelijkheden bij Bisbee zijn goed, je hebt de kans te ervaren wat het is om in een nieuw werkveld bezig te zijn. / Er wordt rekening gehouden met mijn wensen. / Altijd de mogelijkheid om te reageren, de communicatie verloopt lekker informeel, direct, is duidelijk en persoonlijk! Heel fijn. Ik voel me daardoor een mens en geen nummer. / Men staat altijd open voor een gesprek, alles is bespreekbaar. Een transparante organisatie, korte lijnen. De Bisbee Portal werkt goed.

Voel jij je aangesproken?

Wij komen graag met je in contact om jouw mogelijkheden door te spreken. Je kunt reageren op een van onze vacatures, een open sollicitatie sturen of contact opnemen met de vestiging in jouw regio:

Regio Zuid: 073-6409390 | zuid@bisbee.nl
Regio Noord- en Oost-Nederland: 038-8458372 | 
noordoost@bisbee.nl
Regio West- en Midden-Nederland: 010-3073239 | west@bisbee.nl

 

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies