De Examinatoren van Bisbee bij het Deltion College

Mijn naam is Talitha Bolhuis en ik werk op het Deltion College bij Examenbureau Generiek. Ons bureau is verantwoordelijk voor de examinering van alle generieke vakken binnen het Deltion College. We werken daarom Deltion-breed en mijn rol is ervoor te zorgen dat alles van begin tot eind soepel verloopt. Vanaf de aanmelding tot het moment dat de cijfers bekend zijn en alle tussenliggende processen.

Bekijk hier het interview:

De samenwerking tussen Bisbee en het Deltion College begon in 2017. Wij nemen Nederlandse schrijfexamens af, waarvan een percentage wordt beoordeeld door Bisbee. Ze pakken de examens voor ons op en zorgen voor de juiste examinatoren.

Wat is de toegevoegde waarde van Bisbee?

De kracht van Bisbee is hun toegankelijkheid en hun snelle reactie op last-minute verzoeken. Onlangs moesten vier studenten hun examens met spoed nagekeken hebben voor een vroege diplomering. Een simpel telefoontje naar Bisbee en ze regelden alles, waardoor de studenten hopelijk eerder hun diploma krijgen.

Het inzetten van Bisbee biedt toegevoegde waarde omdat het ons flexibel maakt. Als een docent uitvalt, hoeven we het niet intern opnieuw uit te zetten, maar kunnen we contact opnemen met Bisbee, die het voor ons oppakt en werkdruk vermindert.

Zou je onze diensten aanbevelen bij anderen?

Mijn advies aan andere onderwijsinstellingen is om zeker met Bisbee samen te werken. In deze tijd waar de werkdruk hoog is, is het fijn om een externe partij te hebben die examens beoordeelt en zorgt dat het goed gebeurt. Het haalt de druk weg en zorgt voor kwaliteit. Ik zou het zeker aanraden!

Ook hulp nodig met het beoordelen van examens? Wij staan voor u klaar

Werken met een sparringpartner die een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van uw onderwijs. Dat is onze missie. We ontzorgen klanten met betrokken professionals die flexibel inzetbaar zijn.

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.