"Wat de samenwerking succesvol maakt, is het snelle schakelen en de flexibiliteit"

Ik ben Marjon Sanders en mijn rol is die van teamleider van de ster docenten op het Koning Willem I College. Ons team bestaat uit 6 tot 8 leraren die bijlessen in taal en rekenen organiseren en uitvoeren voor studenten die wat extra ondersteuning nodig hebben.

Bekijk hier de video met het interview:

De samenwerking met Bisbee verloopt tot nu toe erg goed. We hebben goed contact en de lijntjes zijn kort. Als we doorverwezen moeten worden naar andere mensen, schakelen ze snel en efficiënt. De arbeidsmarkt is momenteel krap, maar Bisbee slaat zich daar goed doorheen.

Hoe zou je de samenwerking omschrijven?

Wat de samenwerking succesvol maakt, is het snelle schakelen en de flexibiliteit van de docenten die via Bisbee worden ingezet. Ze zijn snel inzetbaar en hebben weinig inwerktijd nodig. Dit is voor onze school een grote toegevoegde waarde, omdat we de docenten alleen inzetten wanneer we ze nodig hebben, en daarna kunnen we weer zonder verdere betrokkenheid verder.

Bovendien waarderen we het frisse perspectief dat nieuwe gezichten van Bisbee met zich meebrengen. Ze brengen nieuwe ideeën en inzichten binnen de school, wat het werk ook voor het team interessanter maakt.

Zou je de samenwerking aanbeven aan anderen?

Ik zou het werken met Flex docenten via Bisbee zeker aanbevelen aan andere onderwijsinstellingen. Ik heb dit al vaker gedaan, zelfs binnen onze eigen school. Bisbee biedt de flexibiliteit en kwaliteit die we nodig hebben, en dat maakt het een waardevolle samenwerking.

Ook hulp nodig met het beoordelen van examens, wij staan voor u klaar

Werken met een sparringpartner die een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van uw onderwijs. Dat is onze missie. We ontzorgen klanten met betrokken professionals die flexibel inzetbaar zijn.

Stuur hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.