Vakantie is fun, maar ook funest voor het geleerde. Zeker voor jongeren die bezig zijn om onze taal te leren. Veel ISK-leerlingen hebben na de zomer een terugval, omdat ze in hun eigen omgeving niet (kunnen) oefenen met Nederlands spreken. Ook zijn er jongeren die, doordat ze op een wachtlijst staan, nog niet kunnen beginnen met het leren van onze taal. Met een NT2-zomerschoolprogramma helpt u jongeren in aanraking te komen en te blijven met de Nederlandse taal. 

Kevin van Ginkel
Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op.

NT2-zomerschool: een totaalprogramma dat volledig ontzorgt

De zomerschool is de perfecte oplossing voor NT2-onderwijs om de periode tussen ‘Prettige vakantie!’ en ‘Welkom terug!’ zonder terugval te overbruggen. Daarnaast activeert u jongeren die nog op een plekje op een ISK wachten.

We kunnen alles voor u regelen: van het ontwikkelen van lesmateriaal en het verzorgen van de lessen tot en met de coördinatie. De focus ligt op NT2-onderwijs, maar er staan ook vakgebieden als wereldoriëntatie, rekenen, Engels, studievaardigheden en sociale vaardigheden (onder meer omgangsvormen en cultuurelementen) op het programma. Uiteraard – het is tenslotte vakantie – is er ook volop ruimte voor sport, spel, muziek & drama.

Scrabble met Engelse woorden

"Wij hebben de afgelopen 2 jaar samen met Bisbee een zomerschool georganiseerd voor de VO leerlingen uit ons programma. Beide keren leverde Bisbee een sterk docententeam en een goede organisatie van het zomerprogramma. Bisbee is flexibel, denkt graag met je mee en is transparant. We werden in de voorbereidingsfase goed meegenomen door Bisbee, wat voor ons erg prettig was."

Leonie Rosendaal, Programmacoördinator team kind, Stichting Nieuw Thuis Rotterdam

Voordelen van de Bisbee zomerschool

Maatwerk

De programma's worden op maat gemaakt en u bepaalt de mate van ontzorging. 

Betrouwbaar

Bisbee is al jaren de partner voor flexibele personeelsoplossingen in NT2.

Aandacht

Onze NT2-docenten hebben de juiste kwalificaties om aandacht te geven aan elke leerling.

Ook een vakantieschool programma bij uw school of gemeente?

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.