een waardevol partnership

Hoge kwaliteit, heldere afspraken, interessante tarieven

Waarom u voor Bisbee kiest:

Voor uw organisatie bent u op zoek naar een oplossing voor uw onderwijs- of capaciteitsvraagstuk. Of het nu gaat om het invullen en uitvoeren van een onderwijsopdracht binnen het NT1- of NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK en primair onderwijs) of het inzetten van docenten of assessoren in het regulier onderwijs. Voor een opdracht van twee weken of een heel schooljaar. Op Bisbee kunt u rekenen!

Flexibele en kostenbesparende oplossingen

Bisbee lost uw onderwijs- of capaciteitsvraagstukken snel op om zo de continuïteit van het onderwijs in uw organisatie te waarborgen. Bij groei, krimp of bij tijdelijke projecten. Denk bijvoorbeeld aan drukke examenperiodes, een toename van het aantal cursisten of leerlingen of een docent die onverwacht uitvalt. Dit doen wij met een landelijke spreiding vanuit onze kantoren in 's-Hertogenbosch, Rotterdam en Zwolle.

Voor de uitvoer van uw onderwijsopdrachten binnen het taalonderwijs gaan wij graag de samenwerking met u aan. U leest hier meer over bij de dienstverlening van Bisbee Onderwijs

Over de inzet van docenten binnen het regulier onderwijs kunt u meer lezen bij de dienstverlening van Bisbee Flex.

Wij denken mee en overtreffen verwachtingen

Bisbee is graag actief betrokken bij de doelstelling, inhoud en realisatie van goed onderwijs binnen uw organisatie. Wij gaan de samenwerking aan, waarbij het actief bouwen aan een duurzame relatie de basis is. We ontwikkelen complete onderwijsconcepten en voeren deze ook uit. Daarnaast doen wij elke dag ons best om niet alleen aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, maar deze te overtreffen. Zo blijven wij u verrassen. Benieuwd naar met wie wij samenwerken en wat zij over ons vertellen? Kijk dan eens bij onze opdrachtgevers.

Wij investeren in goed onderwijs en goed personeel

Goed onderwijs en goed personeel vinden wij belangrijk. Daarom helpen wij docenten niet alleen aan een baan, maar helpen hen verder in hun carrière. Naast de wensen van onze partners houden wij ook rekening met de wensen van onze docenten. Ook besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkelingen, zorgen voor een goede begeleiding en hun zaken zijn goed geregeld. 

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Met de Bisbee Academie komen wij deze belofte na en dragen we bij aan verdere professionalisering van docenten in het NT1 en NT2 werkveld en het regulier onderwijs.

Meer hierover leest u bij de dienstverlening van onze Bisbee Academie.

Meer weten?

Wij vertellen u vraag meer over Bisbee Flexonderwijs en hoe wij de continuïteit in uw organisatie kunnen waarborgen. Neem voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met de vestiging in uw regio:

Regio Zuid: 073-6409390 | zuid@bisbee.nl
Regio Noord- en Oost-Nederland: 038-8458372 | noordoost@bisbee.nl
Regio West- en Midden-Nederland: 010-3073239 | west@bisbee.nl

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies