'Er is sprake van een waardevol partnership'

Hoge kwaliteit, heldere afspraken, interessante tarieven

Waarom u voor docenten van Bisbee kiest

Voor uw organisatie bent u op zoek naar een docent waar u op kunt vertrouwen. Een docent die uw capaciteitsvraagstuk oplost. Of het nu gaat om docenten binnen het NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK en primair onderwijs), of om docenten Nederlands, Rekenen of een moderne vreemde taal binnen het reguliere onderwijs. Voor een opdracht van twee weken of een heel jaar. Op de docenten en taalassessoren van Bisbee kunt u rekenen!

Flexibele en kostenbesparende personeelsoplossingen

Bisbee lost uw capaciteitsvraagstukken snel op en biedt u op ieder gewenst moment een flexibele schil om de continuïteit van het onderwijs in uw organisatie te waarborgen. Bij groei, krimp of bij tijdelijke projecten. Denk bijvoorbeeld aan drukke examenperiodes, een toename van het aantal gezinsherenigingen of een docent die onverwacht uitvalt. Een werkwijze die u kosten bespaart, omdat u geen vast personeel hoeft aan te nemen. Dit doen wij met een landelijke spreiding.

Met Bisbee Flex kunnen wij docenten detacheren (ter beschikking stellen). U heeft hierbij alle invloed op de keuze van de kandidaat en de inschaling ervan. De prijs is een vaste opslag op het uurloon van de docent en er is een BTW-plicht.

Met Bisbee Onderwijs gaan we een samenwerking met u aan, waarin Bisbee voor u een gespecialiseerde partner is. Een partner die weet wat NT2 is voor jong en oud en u met een vast team te hulp schiet voor een vast en 'all-in' uurtarief. Dit tarief is BTW vrij.

Met onze werkwijze dragen wij bij aan de flexibilisering die het onderwijs steeds vaker vraagt. Ons docentenbestand bestaat daarom alleen uit zorgvuldig geselecteerde, enthousiaste en betrokken docenten, die met plezier voor de klas staan én flexibel zijn.

Wij denken mee en overtreffen verwachtingen

Bisbee is graag actief betrokken bij de doelstelling, inhoud en realisatie van goed onderwijs bij uw organisatie. Dit bereiken wij door een samenwerking als partners aan te gaan, waarbij het actief bouwen aan een duurzame relatie de basis is. Daarnaast doen wij elke dag ons best om niet alleen aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, maar deze te overtreffen. Zo blijven wij u verrassen. Benieuwd met wie wij samenwerken? Kijk dan eens bij onze opdrachtgevers.

Wij investeren in goed personeel

Goed personeel vinden wij belangrijk. Daarom helpen wij onze docenten niet aan een tijdelijke baan, maar bieden wij hen een carrière. Naast de wensen van onze partners houden wij ook rekening met de wensen van onze docenten. Zo bieden wij bijvoorbeeld mogelijkheden voor opleiding via onze Bisbee Academie, zorgen wij voor een goede begeleiding en zijn hun zaken goed geregeld.

Wist u bijvoorbeeld dat wij ook certificeringstrajecten en opleidingstrajecten aanbieden via de Bisbee Academie, waaraan u uw huidige docenten deel kunt laten nemen? Denk bijvoorbeeld aan ‘Certificering tot competent docent NT2’, een traject waarmee docenten die nog niet gecertificeerd zijn hun certificaat kunnen behalen.

Neem contact met ons op

Ons specialisme is het Taalonderwijs, maar ook voor andere vakken kunt u ons benaderen. Wij denken graag met u mee in het vinden van een passende oplossing!

Neem voor meer informatie contact op met de vestiging in uw regio.

Regio Noord- en Oost-Nederland: Telefoonnummer 038-8458372
Regio Zuid: Telefoonnummer 073-6409390
Regio West- en Midden-Nederland: 010-3073239

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies