Bisbee Flex

Detachering in het onderwijs

Onze dienstverlening

Bisbee Flex is een detacheringsbedrijf actief in het MBO, VO en PO onderwijs. Dit kan op uur-, contract,- of payrollbasis.

U bent op zoek naar een oplossing voor uw capaciteitsvraagstuk. Bisbee Flex biedt u op ieder gewenst moment een flexibele schil om de continuïteit in uw organisatie te waarborgen.  

Wij stellen onze docenten aan u ter beschikking. Deze docent staat onder uw leiding en toezicht. U heeft hierbij alle invloed op de keuze van de kandidaat en de inschaling ervan. De prijs is een vaste opslag op het uurloon van de docent en er is een BTW-plicht.

Met deze dienstverlening dragen wij bij aan de flexibilisering die het onderwijs steeds vaker vraagt. Ons kandidatenbestand bestaat daarom alleen uit zorgvuldig geselecteerde, enthousiaste en betrokken docenten, die met plezier voor de klas staan én flexibel zijn. 

Wij zijn specialist in het detacheren van flexibel personeel in het onderwijs. Of u nu een medewerker zoekt voor een tijdelijke vacature, of voor een vast dienstverband, Bisbee Flex vindt de kandidaat die u zoekt! 

Voldoet aan specifieke criteria en gedragsregels

Bisbee Flex is geaccrediteerd lid van de ABU: de Algemene Bond Uitzendondernemingen en de grootste en toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche. Om lid van de ABU te kunnen worden én blijven moet Bisbee Flex voldoen aan specifieke lidmaatschapscriteria en gedragsregels, die ook regelmatig door middel van audits door de brancheorganisatie worden getoetst, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels.

Daardoor hebben opdrachtgevers en medewerkers van Bisbee Flex de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat wij periodiek worden gecontroleerd is kwaliteit continu gewaarborgd.

Meer weten?

Wij vertellen u vraag meer over Bisbee Flex en hoe wij de continuïteit in uw organisatie kunnen waarborgen. Neem voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met de vestiging in uw regio:

Regio Zuid: 073-6409390 | zuid@bisbee.nl
Regio Noord- en Oost-Nederland:  038-8458372 | 
noordoost@bisbee.nl
Regio West- en Midden-Nederland: 010-3073239 | west@bisbee.nl

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies