Bisbee Onderwijs

 Gespecialiseerd partner binnen het taalonderwijs

Onze dienstverlening

Bisbee Onderwijs is een onderwijs- en opleidingsbedrijf, thuis in taalonderwijs. Wij zijn specialist op het gebied van NT1 en NT2 (volwasseneneducatie, ISK en primair onderwijs). Al 15 jaar zijn wij dé partner voor ROC’s, instellingen voor Voortgezet Onderwijs en het Primair Onderwijs.  

U schakelt Bisbee Onderwijs in voor het gezamenlijk uitvoeren van onderwijsactiviteiten, op basis van een partnerschap. We trekken als partner met een vast team op en zijn daarbij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering, kwaliteit en voortgang van het te geven onderwijs, uiteraard passend binnen uw onderwijsdoelstellingen. 

Wij wonen inhoudelijke overleggen bij, verzorgen desgewenst scholing en coaching en begeleiden de docenten op de werkvloer. 

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van taaltrajecten, de coördinatie op een afdeling of voor docenten die nodig zijn voor de uitvoer van onderwijs. Ook andere vraagstukken binnen het taalonderwijs gaan wij niet uit de weg! 

Bent u op zoek naar een partner, gespecialiseerd in het taalonderwijs, om gezamenlijk onderwijs uit te voeren? Dan bent u bij Bisbee Onderwijs aan het juiste adres!

 

kwaliteit van onderwijs

Alle docenten en assessoren in ons onderwijsteam zijn in dienst bij en staan onder leiding en toezicht van Bisbee Onderwijs. Ons team Coaching is medeverantwoordelijk voor de begeleiding van onze docenten. Zij doen dit door het uitvoeren van lesbezoeken, evaluatiegesprekken en een eventuele vervolgbegeleiding.

Onze coaches beschikken allen over een lesbevoegdheid, hebben jarenlange ervaring als docent in het NT2 onderwijs (volwasseneneducatie of ISK) en zijn ervaren op het gebied van begeleiding, training en coaching. Zij voeren altijd een second opinion uit en houden regelmatig intervisie-bijeenkomsten. 

Mede dankzij de inzet van onze coaches wordt de kwaliteit van het door ons uit te voeren onderwijs gewaarborgd.

Bisbee Academie

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Met de Bisbee Academie komen wij deze belofte na; wij vinden het belangrijk dat docenten uitgedaagd blijven en hun vakkennis op peil kunnen houden. Wij bieden onze docenten dan ook een breed aanbod van vakinhoudelijke opleidingen, cursussen en workshops. Deze worden gegevens onder leiding van erkende trainers en productspecialisten uit de sector. Alle opleidingen, cursussen en workshops zijn praktijkgericht en geven de docent handvatten om direct toe te passen tijdens hun lessen. Hiermee dragen we bij aan een verdere professionalisering van onze docenten in het NT2-werkveld. 

U leest hier meer over bij de dienstverlening van onze Bisbee Academie.

 

BTW-vrijstelling

Ons onderwijsteam voert bij u onderwijs uit, en staat onder leiding en toezicht van Bisbee Onderwijs. We hanteren hiervoor een vast en 'all-in' uurtarief. Dit tarief is BTW-vrij. Deze BTW-vrije levering betreft enkel taal- of aan taal gerelateerd onderwijs en bij een gezamenlijke uitvoer van onderwijs. 

Meer weten?

Wij vertellen u vraag meer over Bisbee Onderwijs en hoe wij de continuïteit in uw organisatie kunnen waarborgen. Neem voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met de vestiging in uw regio:

Regio Noord- en Oost-Nederland: Telefoonnummer 038-8458372 | noordoost@bisbee.nl
Regio Zuid: Telefoonnummer 073-6409390 | zuid@bisbee.nl
Regio West- en Midden-Nederland: 010-3073239 | west@bisbee.nl

Bisbee maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteer cookies