Zoek jij verbinding en plezier in je werk? Dan ben je bij Bisbee Flexonderwijs aan het juiste adres! Lees snel verder:

Jessica Lambooij
Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Werken binnen het NT2- of ISK onderwijs
in de regio Amsterdam

ls NT2-docent in de regio Amsterdam krijg je de kans om een essentiële rol te vervullen in het integratieproces van volwassenen die een andere moedertaal hebben. Of je nu bezig bent met het onderwijzen van nieuwkomers, het verzorgen van inburgeringscursussen of het aanbieden van op maat gemaakte leertrajecten, jouw deskundigheid draagt bij aan het omarmen van de Nederlandse taal en cultuur, wat hun kansen op succes aanzienlijk vergroot.

Voor ISK-docenten bieden we boeiende mogelijkheden om te werken met jonge nieuwkomers die zich moeten voorbereiden op deelname aan het reguliere onderwijs en tegelijkertijd de Nederlandse taal moeten leren. In de regio Amsterdam zijn er tal van scholen en onderwijsinstellingen die een inclusieve omgeving bieden waarin deze leerlingen hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

Wil je kennismaken? Laat dan hier je gegevens achter!

Hier vind je een aantal van onze
laatste NT2- en ISK vacatures

Staat hier geen geschikte vacature bij? Als je contact met ons opneemt kijken we naar een uitdaging die past bij jouw profiel en wensen.

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en examinatoren voor Bisbee.

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Ben je benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hier je gegevens en eventuele vragen achter, wij nemen dan graag contact met je op om te kijken hoe Bisbee oog kan hebben voor jou!