Zoek jij verbinding en plezier in je werk? Dan ben je bij Bisbee Flexonderwijs aan het juiste adres! Lees snel verder:

Nienke Laagland
Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Werken binnen het po, vo of mbo in Limburg

Limburg heeft een bloeiende onderwijssector. Met een verscheidenheid aan scholen en onderwijsinstellingen biedt de regio talloze mogelijkheden voor docenten. Of je nu wilt lesgeven in het basis-, voortgezet- of middelbaar beroepsonderwijs, wij hebben vacatures beschikbaar die aansluiten bij jouw expertise en voorkeuren. Elk met hun eigen unieke sfeer en leeromgeving, waardoor je als docent de mogelijkheid hebt om te werken op een plek die naadloos past bij jouw onderwijsstijl en specialisatie.

Wij streven ernaar om jouw talenten en ambities te koppelen aan een school die perfect bij jou past, zodat jij als docent optimaal kunt floreren en de leerlingen kunt inspireren om hun potentieel te bereiken.

Wil je kennismaken? Laat dan hier je gegevens achter!

Hier vind je een aantal van onze laatste vo en mbo vacatures in Limburg

Staat hier geen geschikte vacature bij? Als je contact met ons opneemt kijken we naar een uitdaging die past bij jouw profiel en wensen.

Uren per week
16-20 uur
Salaris
€ 3.301 - € 5.030
Uren per week
20-40 uur
Salaris
€ 3.301 - € 5.030

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en assessoren voor Bisbee.

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Ben je benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hier je gegevens en eventuele vragen achter, wij nemen dan graag contact met je op om te kijken hoe Bisbee oog kan hebben voor jou!