Ben jij die betrokken onderwijsprofessional? En heb je oog voor het lesgeven en de leerling? Dan kunnen wij samen werken aan de toekomst van het onderwijs in Apeldoorn.

Nienke Laagland
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Wat maakt jou gelukkig?

Als docent in Apeldoorn kun je genieten van een dynamische en inspirerende werkomgeving, waar je je passie voor lesgeven kunt uitoefenen en studenten kunt helpen groeien.

Apeldoorn staat bekend om zijn diverse studentenpopulatie. Hier vind je een mix van lokale studenten en internationale leerlingen, waardoor je de kans krijgt om met verschillende culturen en achtergronden te werken. Dit maakt het lesgeven nog boeiender en uitdagender, omdat je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van een diverse groep studenten.

Daarnaast is de onderwijssector in Apeldoorn constant in ontwikkeling. Met een groeiend aantal scholen en onderwijsinstellingen biedt de stad een breed scala aan mogelijkheden voor docenten. Of je nu les wilt geven in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), of het volwassenenonderwijs (vavo), er zijn vacatures beschikbaar die aansluiten bij jouw expertise en interesses.

Engels docent neemt lesmateriaal en opdrachten door

Hier vind je een aantal van onze laatste vacatures in de regio Apeldoorn

Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 3.301 - € 5.030

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en assessoren voor Bisbee.

Wie zijn wij?

Onze persoonlijke aandacht kenmerkt zich door op de hoogte te zijn van jou wensen. Wij geven jou duidelijkheid omtrent onze manier van werken en jouw mogelijkheden.

Heb jij hart voor het onderwijs? Dan werken we graag samen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Onze docenten aan het woord

Onze docenten vertellen graag waarom ze zo tevreden zijn over Bisbee Flexonderwijs.

‘Je hebt altijd de mogelijkheid om op vacatures te reageren, de communicatie verloopt lekker informeel, direct, is duidelijk en persoonlijk! Heel fijn. Ik voel me daardoor een mens en geen nummer.’

‘De ontwikkelingsmogelijkheden bij Bisbee zijn goed, je hebt de kans te ervaren wat het is om in een nieuw werkveld bezig te zijn.’

‘De flexibiliteit van het werken bij Bisbee is prettig, je kunt altijd wel iets doen en het werken is goed te combineren met privézaken.’

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Wanneer je al in het onderwijs werkzaam bent maar je zoekt verbreding, bespreek dan eventuele nieuwe mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek; online of telefonisch.