Ben jij die betrokken onderwijsprofessional? En heb je oog voor het lesgeven en de leerling? Dan kunnen wij samen werken aan de toekomst van het onderwijs in Dordrecht.

Nienke Laagland
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Wat maakt jou gelukkig?

Ben je op zoek naar een boeiende docentenvacature in Dordrecht? Ontdek de diverse mogelijkheden binnen het onderwijs in deze stad, zowel in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) als in het voortgezet onderwijs (vo). Dordrecht staat bekend om zijn bloeiende onderwijsgemeenschap, waar docenten de kans krijgen om hun passie voor onderwijs over te brengen op gemotiveerde studenten.

In Dordrecht zijn er regelmatig vacatures beschikbaar voor docenten in verschillende vakgebieden. Als docent in het mbo kun je lesgeven in praktijkgerichte opleidingen, zoals techniek, zorg, economie, en nog veel meer. Het voortgezet onderwijs in Dordrecht biedt ook boeiende docentenkansen. Of je nu passie hebt voor talen, exacte vakken, maatschappijvakken of kunstvakken, er zijn altijd vacatures voor docenten die een verschil willen maken in het leven van jonge mensen.

Bekijk de beschikbare vacatures en zet de volgende stap in jouw onderwijs carrière!

Engels docent neemt lesmateriaal en opdrachten door

Hier vind je een aantal van onze laatste vacatures in de regio Dordrecht

Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 3.431 - € 5.078

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en assessoren voor Bisbee.

Wie zijn wij?

Onze persoonlijke aandacht kenmerkt zich door op de hoogte te zijn van jou wensen. Wij geven jou duidelijkheid omtrent onze manier van werken en jouw mogelijkheden.

Heb jij hart voor het onderwijs? Dan werken we graag samen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Onze docenten aan het woord

Onze docenten vertellen graag waarom ze zo tevreden zijn over Bisbee Flexonderwijs.

‘Je hebt altijd de mogelijkheid om op vacatures te reageren, de communicatie verloopt lekker informeel, direct, is duidelijk en persoonlijk! Heel fijn. Ik voel me daardoor een mens en geen nummer.’

‘De ontwikkelingsmogelijkheden bij Bisbee zijn goed, je hebt de kans te ervaren wat het is om in een nieuw werkveld bezig te zijn.’

‘De flexibiliteit van het werken bij Bisbee is prettig, je kunt altijd wel iets doen en het werken is goed te combineren met privézaken.’

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Wanneer je al in het onderwijs werkzaam bent maar je zoekt verbreding, bespreek dan eventuele nieuwe mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek; online of telefonisch.