Ben jij die betrokken onderwijsprofessional? En heb je oog voor het lesgeven en de leerling? Dan kunnen wij samen werken aan de toekomst van het onderwijs in Rotterdam.

Nienke Laagland
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Wat maakt jou gelukkig?

Ontdek de mogelijkheden van onderwijs in Rotterdam voor zowel het voortgezet onderwijs (vo) als het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Als docent in Rotterdam kun je genieten van de diverse onderwijsomgeving en de vele carrièremogelijkheden die de stad te bieden heeft.

Ga aan de slag in vakgebieden zoals Nederlands, Engels, wiskunde, natuurkunde, geschiedenis en meer. Er zijn ook managementposities en ondersteunende functies beschikbaar binnen vo-scholen.

Voor docenten die geïnteresseerd zijn in het mbo, biedt Rotterdam verschillende mogelijkheden. Je kan aan de slag op mbo-scholen die zich richten op praktijkgerichte opleidingen in diverse vakgebieden, zoals techniek, gezondheidszorg, toerisme en handel. Daarnaast zijn er vaak ook andere functies beschikbaar, zoals praktijkbegeleider, stagecoördinator en studieloopbaanbegeleider.

Het onderwijslandschap in Rotterdam biedt een dynamische en multiculturele omgeving waar je als docent je passie kunt delen en studenten kunt begeleiden naar succes. Maak gebruik van de vele mogelijkheden die er zijn en neem en ga via Bisbee aan de slag!

Engels docent neemt lesmateriaal en opdrachten door

Hier vind je een aantal van onze laatste vacatures in de regio Rotterdam

Uren per week
16 uur
Salaris
€ 3.431 - € 5.078
Uren per week
2-32 uur
Salaris
€ 3.400 - € 3.690
Uren per week
32-40 uur
Salaris
€ 3.431 - € 5.078

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en assessoren voor Bisbee.

Wie zijn wij?

Onze persoonlijke aandacht kenmerkt zich door op de hoogte te zijn van jou wensen. Wij geven jou duidelijkheid omtrent onze manier van werken en jouw mogelijkheden.

Heb jij hart voor het onderwijs? Dan werken we graag samen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Onze docenten aan het woord

Onze docenten vertellen graag waarom ze zo tevreden zijn over Bisbee Flexonderwijs.

‘Je hebt altijd de mogelijkheid om op vacatures te reageren, de communicatie verloopt lekker informeel, direct, is duidelijk en persoonlijk! Heel fijn. Ik voel me daardoor een mens en geen nummer.’

‘De ontwikkelingsmogelijkheden bij Bisbee zijn goed, je hebt de kans te ervaren wat het is om in een nieuw werkveld bezig te zijn.’

‘De flexibiliteit van het werken bij Bisbee is prettig, je kunt altijd wel iets doen en het werken is goed te combineren met privézaken.’

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Wanneer je al in het onderwijs werkzaam bent maar je zoekt verbreding, bespreek dan eventuele nieuwe mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek; online of telefonisch.