Zoek jij een baan waarin je het verschil kan maken? Als NT2-docent (Nederlands als tweede taal) speel je een belangrijke rol in het leven van nieuwkomers. Benieuwd welke wending jouw carrière kan nemen? Meld je aan voor het webinar op woensdag 3 april en ontdek de wereld van NT2!

Kevin van Ginkel
Onderwijsmanager NT2

Heb jij al eens gedacht aan lesgeven binnen NT2-onderwijs?

Webinar

Deze avond is er om jou te laten zien welke carrièremogelijkheden NT2-onderwijs jou kunnen bieden. Naast een inhoudelijke uitleg van het vakgebied, hebben we twee Bisbee-docenten gevraagd om hun ervaringen te delen. Zo krijg jij een mooi beeld van het vakgebied en het plezier van lesgeven als NT2-docent. Nu al benieuwd? Kijk de video hiernaast. 

Datum: 3 april
Tijd: 19:00 - 20:00 
Locatie: via een livestream

Wat kan je verwachten?

We starten het webinar met een mooie uitleg over het vakgebied. Van de ISK tot volwasseneneducatie, wij nemen je mee in de verschillende soorten NT2-onderwijs. We lichten toe welke groepen je les kan geven en welke ervaring en opleiding je daarvoor nodig hebt. Vervolgens delen Bisbee docenten Carla van Tongeren en Sophie Fleur van de Ven hun ervaringen. Carla is een ervaren NT2-docent en ook coach voor nieuwe docenten. Sophie werkt op een ISK en volgt momenteel het NT2 leer-werktraject van Bisbee. De diversiteit in hun ervaringen geeft jou een goed beeld van wat het werk inhoudt en waarom ze zo graag NT2-lessen geven. 

Natuurlijk is er genoeg ruimte om jouw vragen te stellen.

 

Voor wie is dit webinar?

Deze online avond organiseren we voor iedereen die in het taalonderwijs voor nieuwkomers wil werken en (bijna) lesbevoegd is. Wil je bijvoorbeeld een aanvulling op je huidige baan, wil je terugkeren in het onderwijs vanuit een andere functie of ben je met pensioen, maar wil je toch nog actief blijven? Wat je motivatie ook is, als je een bijdrage wil leveren aan onderwijs aan jonge nieuwkomers, dan ben je hier op de juiste plek. Je hoeft nog niet bekend te zijn in het NT2-vakgebied, maar wellicht heb je al vrijwilligerswerk (taalmaatje) gedaan of ben je momenteel nog bezig met het behalen van je PABO-diploma. 

Dit webinar is de perfecte gelegenheid om te ontdekken welke carrièremogelijkheden er binnen het NT2-onderwijs voor jou zijn. Dus ben jij op zoek naar persoonlijke en professionele groei en ben je enthousiast over het werken met een diverse groep leerlingen? Meld je nu aan. 

Heb jij nu al een vraag? Wij beantwoorden deze graag via nt2@bisbee.nl

Meld je aan voor het webinar!

Meld je hier aan voor het webinar en ontvang kort van te voren de link.