Zoek jij verbinding en plezier in je werk? Dan ben je bij Bisbee Flexonderwijs aan het juiste adres! Lees snel verder:

Micaëla Boer
Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Werken binnen het NT2- of ISK onderwijs
in de regio Arnhem

Bisbee Flexonderwijs is dé specialist als het gaat om het verbinden van onderwijsprofessionals met vacatures in NT2 (Nederlands als Tweede Taal) en ISK (Internationale Schakelklas) in de prachtige regio Arnhem. We zijn er trots op dat we een brug kunnen slaan tussen gepassioneerde docenten en scholen die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van nieuwkomers in Nederland.

Bij Bisbee Flexonderwijs hechten we veel waarde aan de professionele groei en ontwikkeling van onze docenten. We bieden ondersteuning, begeleiding en kansen voor persoonlijke groei. Als onderwijsprofessional in de regio Arnhem, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken hoe jij je volledig in kan zetten voor anderstaligen in Nederland.

Wil je kennismaken? Laat dan hier je gegevens achter!

Hier vind je een aantal van onze
laatste NT2- en ISK vacatures

Staat hier geen geschikte vacature bij? Als je contact met ons opneemt kijken we naar een uitdaging die past bij jouw profiel en wensen.

Uren per week
16-24 uur
Salaris
€ 3.566 - € 5.166
Uren per week
20-40 uur
Salaris
€ 3.431 - € 5.078

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en examinatoren voor Bisbee.

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Ben je benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hier je gegevens en eventuele vragen achter, wij nemen dan graag contact met je op om te kijken hoe Bisbee oog kan hebben voor jou!