Zoek jij verbinding en plezier in je werk? Dan ben je bij Bisbee Flexonderwijs aan het juiste adres! Lees snel verder:

Wendelien Kruize
Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Werken binnen het NT2- of ISK onderwijs
in de regio Den Bosch

Voor NT2-docenten zijn er tal van uitdagende kansen in de regio Den Bosch, waar ze kunnen bijdragen aan de integratie van anderstalige volwassenen in onze samenleving. Of het nu gaat om het geven van taallessen aan nieuwkomers of het begeleiden van inburgeringscursussen, onze vacatures bieden een platform om de levens van mensen te veranderen door hen de Nederlandse taal en cultuur bij te brengen.

Voor ISK-docenten hebben we ook boeiende mogelijkheden om te werken met jonge nieuwkomers die ondersteuning nodig hebben bij het leren van de Nederlandse taal en het integreren in het reguliere onderwijssysteem. Onze partnerscholen in de regio Den Bosch bieden een stimulerende omgeving waar deze leerlingen de nodige vaardigheden kunnen ontwikkelen om met succes deel te nemen aan het Nederlandse onderwijs.

Wil je kennismaken? Laat dan hier je gegevens achter!

Hier vind je een aantal van onze
laatste NT2- en ISK vacatures

Staat hier geen geschikte vacature bij? Als je contact met ons opneemt kijken we naar een uitdaging die past bij jouw profiel en wensen.

Uren per week
10-40 uur
Salaris
€ 3.301 - € 5.030

Specialist in onderwijs

Bisbee is al bijna 20 jaar actief en verleent zijn diensten aan onderwijsinstellingen op het gebied van detachering, NT2, inburgering & educatie, de Internationale Schakelklas (ISK) en Toetsing & Examinering.

Wij houden rekening met jouw wensen, beschikbaarheid en ambities. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om jouw vakkennis op peil te houden met onze gratis trainingen. Onze ervaren coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als werkgever vinden wij onze toegevoegde waarde in jouw carrière. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen al meer dan 350 docenten en examinatoren voor Bisbee.

Laat je gegevens achter voor een kennismaking!

Ben je benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Laat hier je gegevens en eventuele vragen achter, wij nemen dan graag contact met je op om te kijken hoe Bisbee oog kan hebben voor jou!