De Bisbee Academie heeft een ruim aanbod aan trainingen en workshops en biedt persoonlijke coaching aan docenten met een specifiek leerdoel.

Investeer in jezelf

Docenten en assessoren krijgen inzicht in eigen handelen. Er worden handvatten aangereikt en technieken aangeleerd, die direct in de praktijk toegepast kunnen worden zodat docenten beter presteren voor de klas.

Belangrijk hierin is: wij gaan verder, dan alleen die baan. Wij bieden je een loopbaan.

Bisbee vindt het belangrijk dat docenten uitgedaagd blijven en hun vakkennis op peil kunnen houden. Daarom bieden we met de Bisbee Academie:

"De Bisbee Academie was voor mij een stimulans tijdens het certificeringstraject. Het begeleidingstraject bevatte 4 bijeenkomsten en daarnaast persoonlijke begeleiding op maat. ‘Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. De coach blijft heel rustig, heeft een duidelijke lijn in haar begeleiding en laat mensen in hun waarde. Er wordt stapsgewijs duidelijk gemaakt wat er gedaan moet worden; gericht op praktijk versus praktijk. Dankzij de vereiste discipline en de coach van Bisbee haalde ik in 4 maanden mijn certificaat."

Annemieke Kamphuis, NT2-docent

Trainingen van specialisten, voor specialisten

Voor onze trainingen werken we samen met een keur aan specialisten uit de sector. Ze worden gegeven door erkende trainers en zijn toegankelijk voor alle docenten en assessoren. Ook als je niet voor Bisbee werkt, kun je bij ons terecht.

Bekijk ons cursusaanbodBekijk onze cursuskalender

Coaching: optimale begeleiding van collega’s

Naast training is coaching een tweede manier om je kennis en vaardigheden te verrijken.

Bij Bisbee betekent dit: 

- Begeleiding en ondersteuning van mede-docenten
- Lesbezoeken
- Evaluatie en opvolging

Met focus op pedagogiek en didaktiek

Pedagogische en didactische vaardigheden zijn onontbeerlijk als je goed les wilt geven. Lesgeven vraagt immers om specifieke vaardigheden. Het gaat niet alleen om het overbrengen van informatie maar ook ‘echt’ contact met leerlingen/studenten. Dit wordt bevordert door correct pedagogisch en didactisch handelen. Als je deze vaardigheden beheerst kun je alle individuen in de klas het nodige bieden.

Wij bieden de onderstaande pedagogische en didactische workshops:

  • Klassenmanagement
  • Activerende werkvormen
  • Differentiëren in de klas
  • Een NT2-leerder in de klas

Ook incompany

Wij hebben cursussen en workshops voor docenten en assessoren maar bieden opdrachtgevers ook de mogelijkheid van een incompanytraining aan. Zowel vanuit ons standaard aanbod als trajecten op maat.

Vanuit de Bisbee Academie zijn wij het verlengstuk van de afdeling HR of opleidingen. Als functionaris verantwoordelijk voor scholing en opleidingen, kun je bij Bisbee terecht voor trainingen voor docenten. Bij Bisbee krijg je deskundig advies inzake jouw opleidingsvraagstukken. Wij denken graag met je mee in de richting van een maatwerkoplossing. Wij hebben een standaard aanbod maar ontwikkelen ook cursussen en workshops op maat. Meer weten?

Meer weten?

Neem dan via dit formulier contact op met de Bisbee Academie!