Aukje Bakx: de nieuwe projectmanager van Team Zuid

Vanaf juni 2018 is Aukje Bakx werkzaam bij Bisbee Flexonderwijs als Projectmanager voor Team Zuid. Zij neemt deze functie gedeeltelijk over van Cecile Martin en is daarbij, net als de onderwijsmanagers, het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Daarnaast verzorgt zij samen met Cecile de planning en regelt zij vervanging van zieke medewerkers voor haar regio.  

Aukje volgde de studie Media en Entertainment Management op de NHTV te Breda. Na haar studie was ze werkzaam bij Sony Music Entertainment, waar ze zich specialiseerde in streaming, Spotify playlisten en data analyses. Aangezien zij graag in contact is met mensen wilde zij zichzelf liever ontwikkelen in een werkveld waarin mensen centraal staan. Ook is zij van nature iemand die graag plant, regelt en het overzicht bewaart. Vandaar dat deze functie binnen de onderwijssector erg goed bij haar wensen en ambities aansluit.   

Ze is onlangs naar Den Bosch verhuisd en wil daar voorlopig niet meer weg. In haar vrije tijd is ze het liefste aan het tennissen, reizen, wandelen of buiten met de hond, maar ze houdt er ook ontzettend van om te ‘huismussen’ met een goed boek, serie of (bord)spel.

Aukje is bereikbaar via 06-14246160 / 073-6409370 of a.bakx@bisbee.nl.