Cecile Martin aan de slag als Projectmanager in Team Zuid

Sinds augustus 2017 is Cecile Martin werkzaam bij Bisbee Flexonderwijs als Projectmanager voor Team Zuid. Zij neemt deze functie over van Soraya Sie. Samen met de onderwijsmanagers is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Daarnaast verzorgt zij de planning en regelt zij vervanging van zieke medewerkers voor haar regio.

Cecile volgde de studie Media en Entertainment Management op Hogeschool Inholland in Rotterdam. Tijdens en na haar studie was ze werkzaam bij Stage Entertainment, waar ze coördinator was voor de musical Billy Elliot en The Christmas Show. Na haar werkzaamheden binnen de media en entertainment branche is zij gaan werken bij De Theaterhavo/vwo te Rotterdam. Daar vervulde zij de functie van kantoor coördinator en maakte zij de planningen en het rooster voor de gehele school.

De nieuwe projectmanager van Team Zuid woont in Vught. In haar vrije tijd maakt ze graag sieraden, bezoekt ze het theater en houdt ze van lekker eten en drinken met vrienden.

Cecile is bij Bisbee aanwezig van maandag t/m vrijdag van 7:45-16:15 uur. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer 073-6409390 of per e-mail via c.martin@bisbee.nl