Officieel is Frank van Leeuwen per 1 december jl. gestart als commercieel directeur/partner bij Bisbee Flexonderwijs, maar ook in de weken daarvoor was hij veelvuldig in het Bisbeekantoor in Den Bosch te vinden. Zijn contacten met Bisbee-directeuren Rob Hörmann en Gerald Pikkemaat dateren al uit de negentiger jaren, toen zij gezamenlijk voor SPC Training werkten. De contacten uit die tijd bleven bestaan en in september van dit jaar kwamen zij weer met elkaar in gesprek. Dat heeft ertoe geleid dat Frank met veel enthousiasme en overtuiging een nieuwe collega en zakenpartner werd.

Frank van Leeuwen zag het levenslicht 51 jaar geleden in St. Michielsgestel en verkaste daarna naar de omgeving Nijmegen. Hij wist al jong dat het leraarschap het helemaal was voor hem, dus was de keuze voor de Pedagogische Academie een logische. Hij had er een heerlijke tijd, met onder andere televisiepresentator Jochem van Gelder in zijn klas, waarna hij daadwerkelijk les ging geven. De leerlingenaantallen waren toentertijd niet denderend, dus waren het vele kleintjes die wel zijn hele week vulden.

Na drie jaar volgde Frank de opleiding tot docent Informatica en ging hij trainingen verzorgen in het bedrijfsleven. Daar begon ook de salesman in hem zich te manifesteren. Hij maakte de overstap naar de commercie en later naar het commerciële management. Hij verdiende zijn sporen vooral in de zakelijke dienstverlening, onder andere bij Dactylo en ArboNed, telkens in een (commerciële) managementrol.

‘Binnen Bisbee ligt mijn focus met name op commercie, zowel kwantitatief als kwalitatief. Ik vind het nu dan ook heerlijk om veel meer bezig te kunnen zijn met ontwikkeling, commercie en professionaliseren, in plaats van hele dagen vergaderen en grote groepen mensen aansturen.’

Frank werkt om te leven en niet andersom, dus: ‘Ik woon al vele jaren in Malden en ben getrouwd met Bianca. Ik ben een bevoorrecht mens, want ik heb een echt vrouwenhuis met drie dochters (21, 18 en 11). Ook ben ik sportief ingesteld. Hardlopen, skiën, golf en squash doe ik actief, voetbal nu alleen nog passief, maar daarvan ben ik wel een groot liefhebber. Dat ben ik ook van James Bond-films (wat de oplettende lezer al had gezien), van lekker koken en eten, motorrijden, een goed boek en vakanties. Ik verheug me enorm op onze gezamenlijke Bisbee expeditie!’