Onze nieuwe recruiters

Hieronder zullen we ons kort voorstellen.

Mounia Derouich 

Een enthousiaste en gemotiveerde jongedame, pas afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management en vanaf september aan de slag bij Bisbee! Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop mijn kennis vanuit mijn opleiding en ervaring in de recruitment toe te passen binnen Bisbee. Op naar een succesvolle toekomst en ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs.

Linde Brinkman

Van oorsprong een Apeldoornse, maar wegens werk en liefde verhuisd naar Den Bosch. Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het recruitment team; een nieuwe uitdaging! Ik haal veel energie uit het mensen helpen en matchen, vandaar mijn keuze om de overstap te maken van hr-medewerker naar recruiter. Uitkijkend naar de komende tijd hoop ik dat we met het team successen mogen behalen en veel docenten kunnen plaatsen op het door hun gewenste werk.

Michelle van Werde

Minstens even enthousiast en medewerker van het nieuwe recruitment team! Verbinden, socializen en contacten leggen is iets wat ik graag doe en waar ik nu dagelijks mee bezig ben. Verder ben ik net verhuisd met mijn vriend naar een nieuwe woning en zijn we nog volop aan het klussen. Iets waar we allebei niet super goed in zijn. In meerdere opzichten dus een spannende tijd waarin ik uitkijk naar de resultaten!