Stephanie van der Waal

Stéphanie van der Waal is sinds 1 oktober werkzaam bij Bisbee Flexonderwijs als projectmanager voor team West. Zij is verantwoordelijk voor de planning en samen met onderwijsmanagers Ilka Mastenbroek en Tanja van Oort eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Daarnaast heeft Stéphanie sinds kort het project Taaltoetsers regio West onder haar hoede genomen. Hiervoor houdt ze zich onder andere bezig met werven van docenten, (in)plannen en het onderhouden van contact met haar opdrachtgevers in regio West.

Stéphanie heeft Leisuremanagement gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Na deze studie wilde ze graag verder leren en heeft ze Geschiedwetenschappen gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Tijdens haar studie heeft Stéphanie een onderwijsminor gevolgd en daarmee haar tweedegraads lesbevoegdheid behaald. Juist het combineren van lesgeven en organisatorische taken spreekt haar erg aan. Hiervoor werkte Stéphanie als opleidingsmanager op een particuliere mbo school. Haar reeds opgedane werkervaring komt bij Bisbee met name bij Taaltoetsers goed van pas.

Bij Bisbee voelt Stéphanie zich thuis. ‘Als flexibele duizendpoot heb ik het hier erg naar mijn zin samen met mijn lieftallige collega’s in Rotterdam, Den Bosch en uiteraard Zwolle. Ik blijf mij graag ontwikkelen en bij Bisbee krijg je ook de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan’.

De nieuwe projectmanager van Team West woont in Ridderkerk samen met haar vriend. Ze heeft naast geschiedenis een passie voor reizen. Verder gaat onze nieuwe collega graag naar het theater en de bioscoop. Stéphanie wil  zich graag op verschillende vlakken blijven ontwikkelen en is nu o.a. bezig met een cursus Duits.

Zij is aanwezig bij Bisbee van maandag tot en met donderdag van 07:45-16:15, vrijdag van 07:45-12:00 uur.  

Wil je contact met Stéphanie van der Waal? Zij is bereikbaar op: s.vanderwaal@bisbee.nl en 010 307 32 39