Kom jij ons team bij Taaltoetsers versterken als Accountmanager?

Onze interne vacatures

Op het moment zoeken we een recruiter voor het team Detachering.

Aan de slag als junior Recruiter? Dat kan ook!

We maken graag kennis met je om samen te kijken naar de mogelijkheden hoe jij bij Bisbee aan de slag kan. Via de vacatures kan je contact met ons opnemen, we gaan graag met je in gesprek.

Aan de slag als Accountmanager Onderwijs
bij Bisbee?

Waarom werken bij Bisbee?

Bisbee is al 18 jaar de kweekvijver van docenten en assessoren voor het onderwijs. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van onze mensen en bieden ondersteuning bij diplomering of ontwikkeling van competenties.

Bij Bisbee helpen we mensen niet alleen aan een baan, we bieden ze een carrière. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Ook intern kijken we naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Bisbee heeft een warm en betrokken team, samen streven we naar succes.

Wil je deel uitmaken van dit team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw ambities? Dan horen wij graag van je!

Wat maakt het werken bij Bisbee leuk?

"Werken bij Bisbee ervaar ik als prettig omdat er een fijne informele werksfeer heerst. Je werkt vanuit een ‘eigen’ klantbestand in samenwerking met een kleinschalig team. Je helpt elkaar en vult elkaar aan. Hierdoor werken we als team samen aan het behalen van een mooi bedrijfsresultaat. Dit maakt werken bij Bisbee voor mij aantrekkelijk."

Jessica

Jessica

Onderwijsmanager

“Werken bij Bisbee is nooit saai. Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen. Vacatures die ingevuld moeten worden, inhoudelijke gesprekken met opdrachtgevers en (intake)gesprekken met sollicitanten. Doordat je werkt met mensen en oplossingen vindt voor de capaciteitsvragen van je klant, ben je altijd klant- en servicegericht.

Als je een kandidaat geholpen hebt aan een leuke onderwijsbaan houdt het werk niet op. Er blijft nauw contact met de docent en de klant. Dat geeft mij een goed gevoel.”

Soraya

Soraya