Aan het werk als NT2-docent bij Bisbee

“Ik was al werkzaam binnen het NT2-werkveld en gaf reeds een aantal jaren les aan nieuwkomers bij een ISK. Dit werkveld en de doelgroep past goed bij mij. Toen ik de vacature over het ISK-scholingstraject van Bisbee zag wist ik direct dat ik deze opleiding wilde gaan doen. Persoonlijke ontwikkeling gaat altijd door. Het is goed, al ben je al bekend met het werkveld, om meer van de achtergronden van de theorie van NT2 en de doelgroep te weten. Ik heb dit dan ook als een toegevoegde waarde tijdens het scholingstraject ervaren.

Naast mijn werk bij een ISK waar ik ook mijn praktijkervaring voor de opleiding heb opgedaan, heb ik via Bisbee meegewerkt aan een ISK-vakantieschool en ben ik nu werkzaam als NT2-docent binnen een taalondersteuningsprogramma. Het contact met Tanja van Bisbee is fijn, zij kent mij en weet waar ik als docent voor sta. Door het persoonlijke contact en de korte lijntjes is het prettig om voor Bisbee te werken.

Daarnaast biedt Bisbee interessante cursussen aan, om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Ik vind dat Bisbee een meerwaarde oplevert aan mijn werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Daarom werk ik naast mijn werkplek op een ISK, ook nog voor Bisbee.” - Yasmine