Bisbee aanwezig op NOT 2019

Word de docent die jij wil zijn! Wij zijn een onderwijsbedrijf, waar enthousiaste en betrokken docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Maar we helpen je niet alleen aan een baan, we helpen verder.     

kweekvijver (m)
1. een (kunstmatig) meertje waarin mensen vissen fokken 
2. (figuurlijk) een organisatie die talenten tot bloei laat komen 
Als kweekvijver van docenten voor het onderwijs vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom investeren wij in docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Daarnaast bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.
Overweeg jij een (andere) baan in het onderwijs? Wil je (terug) het onderwijs in? Ben je leerkracht in het basisonderwijs en wil je gewoon lekker lesgeven? Of misschien wel in het vo of mbo aan de slag? Overweeg je de overstap naar NT2 docent? Kom langs op onze stand in hal 3.A110, vis in onze kweekvijver naar kennis en informatie en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen! 
Registreer snel voor gratis toegang, dan maken wij jou de docent die jij wil zijn!