Bisbee bundelt krachten met DIT IS WIJS!

Het onderwijs staat nooit stil, zo ook onze activiteiten niet. Dat is nodig om als bedrijf te blijven groeien en om onderwijsprofessionals en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Samen met u hebben wij de afgelopen jaren kunnen zorgen voor continuïteit in hoogwaardig onderwijs. Tegelijkertijd hebben wij veel onderwijsprofessionals kunnen voorzien van een geweldige (loop)baan. Daar zijn we ontzettend trots op!

 

De kracht van samen

Om een positieve impact te kunnen blijven maken op het onderwijs in Nederland, moeten we samenwerken. Door de verbinding op te zoeken en kennis en capaciteiten te bundelen, staan we allemaal sterker. Deze samenwerking biedt ontzettend veel mogelijkheden.

 

Wie is DIT IS WIJS?

CEO Bart Agerbeek: “DIT IS WIJS is intermediair marktleider in de detachering van (onderwijs)professionals voor primair-, speciaal- en voortgezet onderwijs, het mbo en de kinderopvang. Daarnaast biedt DIT IS WIJS ook leerlijnen, Smartbreaks, persoonlijke coaching en opleidingen aan voor zij-instromers. Dat allemaal vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam. Samen met 40 interne collega’s, 200 actieve professionals en honderden scholen werkt DIT IS WIJS elke dag aan de toekomst van het onderwijs in Nederland. Onze missie? Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd!”

 

Landelijke dekking en een groter netwerk

Zowel Bisbee als DIT IS WIJS is erg enthousiast over de voordelen van het samengaan van twee sterke onderwijsorganisaties; met dit partnerschap kunnen we samen meer kansen creëren in de krappe arbeidsmarkt, hebben we een groter bereik en kunnen wij onze opdrachtgevers en professionals beter faciliteren. Door onze netwerken te bundelen, hebben we straks in Nederland veel groter bereik! Daarnaast krijgen we er meer vestigingen bij; we zullen voortaan vanuit ’s-Hertogenbosch, Zwolle, Hilversum en Rotterdam opereren. Hiermee kunnen wij als enige onderwijsdienstverlener in Nederland een landelijke dekking bieden.


Partnerschap voor ontwikkeling van het onderwijs

Naast de groeimogelijkheden is vooral naar de bedrijfscultuur van beide organisaties gekeken: Frank van Leeuwen: “We hebben veel zorgvuldige en inspirerende gesprekken gevoerd. Hierin zijn we steeds verder overtuigd geraakt van de kracht van onze samenwerking.” Onze missies sluiten goed aan, en onze bedrijfsculturen passen goed bij elkaar. Net als Bisbee zet DIT IS WIJS de ontwikkeling van het onderwijs, de wensen van de school en de professional centraal. Het adagium van Bisbee, ‘oog voor jou!’, past perfect bij de kernwaarden van DIT IS WIJS: positief, samen, aandacht en ontwikkeling. Hoe Bisbee professionals ontwikkelt vanuit de Bisbee Academie, sluit daarnaast naadloos aan op de filosofie van DIT IS WIJS achter cursussen, leerlijnen, Smartbreaks en opleidingen.

Wat betekent dit partnerschap voor onderwijskrachten en scholen?

Dezelfde dienstverlening en het persoonlijke contact! Beide bedrijven blijven afzonderlijk opereren. De komende periode zullen wij de mogelijkheden van onze samenwerking verder onderzoeken en zullen de collega’s van Bisbee en DIT IS WIJS elkaar ontmoeten.

Frank van Leeuwen houdt de dagelijkse leiding van Bisbee. Gerald Pikkemaat zal de integratie tussen de twee bedrijven leiden. Bart Agerbeek blijft de algemeen directeur van DIT IS WIJS en zal ook de DIT IS WIJS GROEP aansturen.

Samen ontwikkelen?

Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden of heb je vragen? Neem contact met ons op via info@bisbee.nl of 073-64093090.