Bisbee en de Corona situatie

Het Coronavirus beheerst ons leven, of je dat nu wilt of niet. Het zijn pittige tijden, waar ieder op zijn manier een weg in zoekt. Sollicitanten op zoek naar een nieuwe baan, onderwijsinstellingen druk met het vinden van ideale oplossingen waarmee docenten online les kunnen geven, docenten actief om nieuwe manieren te vinden bij de uitvoering van hun vak. 

Ook wij zijn volop bezig met het bedenken van oplossingen en het zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden die ervoor zorgen dat wij in beweging blijven. Sollicitanten zijn van harte welkom bij Bisbee. Wij nodigen de kandidaat graag uit voor een persoonlijke kennismaking op maat.  

Er zijn nieuwe activiteiten gericht op het verzorgen van online-onderwijs door onze docenten en het examineren en toetsen op afstand door onze assessoren. Afgelopen week zijn wij gestart met online examineren waardoor wij onze opdrachtgevers kunnen blijven ondersteunen bij de examinering. Op deze manier kunnen de studenten tijdig de noodzakelijke examens op de juiste manier afronden. Deze week worden er een aantal Zoom sessies georganiseerd door onze Bisbee Academie. Na het volgen van deze online-training zijn docenten beter in staat met dit programma online lessen te ontwikkelen en uit te voeren. Ook opdrachtgevers en hun teamleden nemen hier deel aan. Daarmee komt online lesgeven een stukje dichterbij. Dit soort activiteiten helpen ons deze periode zo goed mogelijk door te komen.

Wij zijn bereikbaar voor sollicitanten en kandidaten maar ook voor (potentiele) opdrachtgevers, docenten en assessoren.  

Bovenal wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid. Wij willen tevens benadrukken dat wij voor je klaar staan en het prettig vinden om in contact te blijven op welke manier dan ook. 

 

Team Bisbee