Bisbee in Beeld: Eva van der Meer

In de rubriek "Bisbee in Beeld" stellen we de toppers uit ons team aan je voor. Zij werken elke dag met passie en toewijding om onze professionals en onderwijsorganisaties zo goed mogelijk te helpen. Ze hebben oog voor jou!

Elke twee weken stellen wij een andere collega aan je voor. Vandaag is Eva van der Meer aan de beurt.  

Wat is jouw achtergrond?

Na het afronden van mijn opleiding Verpleegkunde, ben ik werkzaam geweest als kinderverpleegkundige op de afdeling Neonatologie in een ziekenhuis.

Wat is jouw ochtendroutine?

Voordat ik naar het werk ga, wandel ik elke ochtend met onze hond Charlie. Daarna rij ik vanuit Nijmegen naar ons kantoor in Den Bosch.

Wanneer is je dag geslaagd?

Het is voor mij een geslaagde dag als ik iets voor een ander heb kunnen betekenen en mijn eigen werkzaamheden op orde heb.

Wat vind jij het leukst aan je werk?

Geen dag is hetzelfde, en juist die variatie maakt het werk zo leuk. Van zowel het contact leggen en het nauw betrokken zijn bij de scholen, tot en met het plaatsen en begeleiden van de docenten.

Hoe kom jij na werk tot rust?

Na een werkdag kom ik tot rust door te gaan sporten; zoals fitnessen of zwemmen. In de weekenden en vakanties breng ik graag tijd door met vrienden en familie, door onder andere uiteten of op vakantie te gaan.

Wat typeert werken bij Bisbee?

Het werken bij Bisbee typeert voor mij de betrokkenheid, naar mijn collega’s en naar de scholen en docenten toe.

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

Gymlessen