Bisbee in Beeld: Ontmoet planner Nienke Laagland

In de rubriek "Bisbee in Beeld" stellen we graag onze collega's aan je voor. Zij werken elke dag met passie en toewijding om onze professionals en onderwijsorganisaties zo goed mogelijk te helpen. Ze hebben oog voor jou!

Elke twee weken stellen wij een andere collega aan je voor. Vandaag vertelt Nienke Laagland, planner binnen team Toetsing en Examinering over haar werk. 

Wat is jouw achtergrond?

Ik kom uit het onderwijs. Ik heb lesgegeven op zowel de basisschool als de middelbare school. Bisbee is op mijn pad gekomen tijdens een kappersbezoek. Een collega was daar ook en vertelde vol enthousiasme over Bisbee. En zo werd ik ook enthousiast.

Wat is jouw ochtendroutine?

Ik sta op en ik ga mij direct klaarmaken voor de dag. Even ontbijten, de katten eten geven en dan stap ik in de auto op weg naar Den Bosch.

Wanneer is je dag geslaagd?

Als ik veel taken heb kunnen afvinken en fijn heb samengewerkt met collega’s. Ik vind het belangrijk dat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn.

Wat vind jij het leukst aan je werk?

De vele verschillende contacten met klanten en examinatoren. Het inplannen van de diensten voor zowel examens op locatie als het verdelen van de schrijftoetsen.

Hoe kom jij na werk tot rust?

Lekker koken als ik thuis kom en daarna ontspannen met een leuke serie of film.

Wat typeert werken bij Bisbee?

Een fijne en relaxte sfeer. Je kent iedereen en werkt veel samen.

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

Nederlands.

Wil jij ook werken bij Bisbee?

Bekijk hier onze interne vacatures ›