Bisbee's eerste Taaltoetsers Event

Donderdag 30 maart hebben wij ons eerste Taaltoetsers Event georganiseerd. Een avond om collega’s te ontmoeten, onderling kennis uit te wisselen en interessante thema’s te behandelen.

Na een welkomstwoord van onze directeur Frank van Leeuwen nam Monique Beerens ons mee in de wereld van Critical Thinking. Een inspirerende workshop waarin aan de hand van voorbeelden uitleg werd gegeven over wat Critical Thinking nu precies is. Hoe maak je onderscheid tussen feiten, meningen en aannames? Wat vult je brein (automatisch) voor jou in? Maar ook hoe je Critical Thinking toe zou kunnen passen tijdens je werkzaamheden als Taalassessor.

Hierna was het tijd om een aantal van onze assessoren in het zonnetje te zetten tijdens de diploma-uitreiking. Naar aanleiding van het volgen van trainingen op het gebied van taal en examinering, hebben de eerste assessoren bij Bureau ICE met goed gevolg hun examen afgelegd voor assessor Nederlands en/of Engels. Nogmaals van harte proficiat voor alle geslaagden en veel succes en plezier met jullie werkzaamheden de komende tijd!

Wij kijken terug op een leuke, gezellige en inspirerende avond en hopen jullie allemaal een volgende keer weer te mogen begroeten!