DE ISK PODCAST: LOWAN over wachtlijsten bij isk's

Tanja Woudenberg, ISK-docent en docentenbegeleider bij Bisbee Flexonderwijs, spreekt in DE ISK PODCAST met bijzondere gasten uit het ISK-/NT2-werkveld. Hiermee hopen we docenten te informeren รฉn inspireren om een switch naar ISK- of NT2-te maken. Daarnaast motiveren we NT2- en ISK-docenten zich te ontwikkelen door verdieping te geven over het werkveld. We spreken hiervoor met bijzonder gasten uit het NT2- en ISK-werkveld.ย 

Tanja is deze week in gesprek met Hariรซtte Boerboom, adviseur bij LOWAN, en Joanne Vuijk, teamleider van de ISK in Barneveld en medewerker van LOWAN. Ze bespreken de problemen bij nieuwkomers die geen onderwijs kunnen krijgen en wat er zou moeten veranderen om nieuwkomers op te vangen. Hoe kun je je weg vinden als startende en ondervaren NT2-docent en wat draagt LOWAN daaraan bij? Daarnaast praten ze verder over o.a. het lerarentekort, de grote hoeveelheid instroom ANV'ers en welk uitdagingen daarbij horen. Beluister de aflevering hieronder of ga naar Spotify.

๐—Ÿ๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ฐ๐—ฎ๐˜€๐˜-๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?
Apple Podcasts

Google Podcasts

Deezer