DIT IS WIJS en Bisbee Flexonderwijs bundelen hun krachten met Teach-In Group en vormen een uniek Onderwijshuis!

Het onderwijs staat nooit stil, en dat geldt ook voor ons. Ontwikkeling zit in ons DNA; daarom zijn wij altijd in beweging. Dat is nodig om als bedrijf te blijven groeien en om onderwijsprofessionals en opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. Met Het Onderwijshuis hebben we de afgelopen jaren gezorgd voor meer continuïteit in het onderwijs en tegelijkertijd veel leerlingen en onderwijsprofessionals ondersteund in hun ontwikkeling. Daar zijn we ontzettend trots op!

Het Onderwijshuis breidt uit

We zijn altijd op zoek naar verbinding, zodat we een positieve impact blijven maken op het onderwijs in Nederland. Door kennis en capaciteiten te bundelen, staan we allemaal sterker en kunnen we samen verder groeien!

In dit kader zijn we dan ook blij groot nieuws te kunnen delen: met ingang van 13 november 2023 hebben we Teach-In Group toegevoegd aan Het Onderwijshuis.

Bisbee, DIT IS WIJS en Teach-In Group blijven als unieke labels zelfstandig opereren, met hun eigen bedrijfsnamen, mensen, focusgebieden en expertise. 

Over Teach-in Group

Teach-In Group is in 2005 opgericht door Joris Mol en Maurice Vink en slaat een brug tussen scholen en interim docenten. Met hun diensten - interim docentschap, zij-instroom (opleidingstraject i.s.m. de Hogeschool Utrecht) en online bijles op hun eigen onderwijsplatform – zorgt Teach-In Group dat docentschap weer een specialisme wordt en bouwen zij aan een betere toekomst van het onderwijs. Per jaar leiden zij 50 professionals op tot bevoegde docenten. Vanuit het kantoor in Haarlem werken 10 collega’s nauw samen met docenten en scholen om het onderwijs dagelijks naar een hoger niveau te tillen en verder te professionaliseren. Zowel binnen po, vo en mbo. 

Partnerschap voor ontwikkeling van het onderwijs

De missie, het DNA en de bedrijfscultuur van Teach-In sluiten naadloos aan op die van Het Onderwijshuis, waardoor wij overtuigd zijn geraakt van de kracht van deze samenwerking. Teach-In zet, net als Bisbee en DIT IS WIJS, de ontwikkeling van het onderwijs, de wensen van de school en de professionals centraal. Hun essentie: ‘Specialist in onderwijsprofessionals’, past perfect bij de visie van Het Onderwijshuis: ‘iedereen een kansrijke toekomst door goed onderwijs’ en ons adagium: ‘Oog voor jou’. Hoe Teach-In Group professionals ontwikkelt, sluit daarnaast heel goed aan op onze filosofie achter de Bisbee Academie.

Frank van Leeuwen, CEO van Het Onderwijshuis en directeur van Bisbee , spreekt van een perfecte timing: “Het onderwijs is juist nu op zoek naar een echte partner die over de volle breedte kan ontzorgen. Het volstaat niet meer om alleen goed te zijn in het leveren van excellente flexkrachten op afroep. Je moet in staat zijn ‘naast’ de school en het bestuur te gaan staan en mee te denken over de personele invulling en vraagstukken van nu en in de toekomst. Juist met Teach-In Group als aanvulling op onze groep kunnen we nog beter inspelen op die behoefte en ons onderscheiden’.

Wat betekent dit partnerschap voor onderwijskrachten en onderwijsinstellingen?

Dezelfde dienstverlening en het persoonlijke contact! Met een sterke focus op partnership waarbij we zij aan zij de uitdagingen van deze tijd aan zullen gaan. Een tijd die vraagt om integrale oplossingen in plaats van het enkel maar bemiddelen van tijdelijke flexkrachten. Teach-In Group als opleidingsspecialist gaat Het Onderwijshuis verder helpen bij deze integrale propositie en we zullen hierdoor nog beter in staat zijn om nieuw potentieel aan te spreken en op te leiden. Elke organisatie binnen Het Onderwijshuis blijft afzonderlijk opereren waarbij we onze unieke krachten inzetten om samen nog sterker te worden voor het onderwijs in Nederland.

Samen ontwikkelen?

Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden of heb je vragen? Neem contact met ons op via 073 303 4621 of info@bisbee.nl.