Docentenuitje naar de Biesbosch

Docentenuitje in de Biesbosch: een ochtend in de natuur ūüćÉ

Afgelopen zaterdag, 7 oktober, was het eerste uitje voor docenten van Bisbee en DIT IS WIJS van dit najaar: een bezoek aan het Nationaal Park De Biesbosch. 

De Biesbosch, bekend om zijn uitgestrekte waterwegen en rijke geschiedenis, diende als perfecte achtergrond om te netwerken, idee√ęn uit te wisselen en met elkaar van de natuur te genieten. Na een kop koffie met gebak begon de dag in het Museumeiland om de geschiedenis van de Biesbosch te ontdekken. Vervolgens was het tijd om de natuur met eigen ogen te ontdekken met een fluisterboot.¬†

"We gingen vanzelf ook fluisteren"

Docente Erna deelde haar ervaring: "Samen op een locatie in Nederland om heerlijk tot rust te komen: het Nationaal Park De Biesbosch. In het museum én van de schipper hebben wij, veel geleerd over de indrukwekkende geschiedenis van de Biesbosch. Na de koffie/thee met gebak en begroeting/kennismaking én met gebruikmaking van ons talent om héél véél te kunnen vertellen, werd het redelijk stil. Op de fluisterboot die zachtjes door het immens uitgestrekte watergebied van de Biesbosch voer, gingen we vanzelf ook fluisteren."

Ben jij er 4 november ook bij? 

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? het volgende uitje staat al gepland voor 4 november, met een bezoek aan Museum Voorlinden. Er zijn nog slechts 2 plekken beschikbaar, dus ge√Įnteresseerden worden aangeraden snel te reageren. Aanmelden kan via de uitnodiging die per e-mail is verzonden.