Wij houden graag contact met onze medewerkers. Goed contact. Daarom plannen we gedurende een schooljaar verschillende momenten om dit te onderhouden. Het gaat dan om nieuwe en bekende contactmomenten. Zo voeren we Ontwikkelingsgesprekken, werken onze Onderwijsmanagers zo nu en dan op jullie uitvoeringslocaties, organiseren we de Bisbee Betrokkenheidsbijeenkomsten weer en herstellen we de introductiebijeenkomsten in ere.

Er zit een systematiek in onze contactmomenten:
1. Voordat je bij ons in dienst kwam, ben je misschien naar één van onze Voorlichtingsbijeenkomsten geweest. Daar vertellen we hoe het werken bij Bisbee in elkaar steekt.
2. Kom je in dienst, dan word je uitgenodigd voor een Introductiebijeenkomst. Hier hoor je alles wat je moet weten om goed bij Bisbee aan het werk te gaan én te blijven.
3. Vervolgens komen er Bisbee Betrokkenheidsbijeenkomsten voorbij om je collega-docenten te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en de Bisbee-ers werkzaam op kantoor te treffen.
4. Daarnaast lopen dan ook de afspraken voor 1 op 1 gesprekken: de Ontwikkelingsgesprekken. Met je Onderwijsmanager of één van onze Coaches kijk je naar wat goed gaat en waar je je eventueel nog kan ontwikkelen.
5. Als laatste zijn er de contactmomenten op je eigen uitvoeringslocatie. Onze Onderwijsmanagers werken regelmatig op de locaties die zij onder hun hoede hebben. De drempel om even bij te praten is dan laag en ze krijgen direct mee wat er bij een school goed of minder goed gaat.
Heb je vragen over onze contactmomenten of heb je suggesties om nog beter in gesprek te zijn met elkaar? Laat het Gerald weten: g.pikkemaat@bisbee.nl.