Kitty van Uden is sinds 1 december werkzaam bij Bisbee Flexonderwijs als Medewerker Secretariaat. Zij deelt deze functie met Annemarie Reijerman, zodat er nu dagelijks bezetting is. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de contractadministratie en vervullen zij de meest uiteenlopende secretariële werkzaamheden. Echte duizendpoten binnen de organisatie dus!

Aan de NHTV Hogeschool voor Toerisme in Breda heeft Kitty Management Toerisme gestudeerd. Tijdens haar studie kwam zij voor een korte stage terecht bij een reisorganisatie in ’s-Hertogenbosch, waar zij daarna jarenlang gewerkt heeft.

Bij Bisbee heeft Kitty helemaal haar plekje gevonden. Juist het bezig zijn met diverse aspecten van het werk en het ‘ontzorgen’ van de onderwijs- en projectmanagers ervaart zij als plezierige kant in dit werk. "De omgang met elkaar is als een warm bad, ik voelde me hier direct welkom en op m’n plaats".

Kitty woont in Sint-Oedenrode, is getrouwd en heeft een zoontje van 1,5 jaar. In haar vrije tijd doet ze aan Zumba, houdt ze van lezen, reizen, theater, koken en lekker eten.

Zij is aanwezig bij Bisbee van woensdag t/m vrijdag van 08.15-16.45 uur

Wil je contact met Kitty van Uden? Zij is bereikbaar op: office@bisbee.nl en 073-6409320