Leerachterstanden in het onderwijs?

In de kranten van donderdag 4 februari stond het volgende:

Leerachterstand? Maar waar lopen ze dan op achter?

Leerlingen, studenten en hun leraren worstelen met leerachterstanden. Maar is dat zo’n ramp? Hebben zij het recht om tijdelijk minder gas te geven? Je vraagt Max Verstappen toch ook niet om met een Opel Kadett de Grand Prix van Monaco te winnen en dezelfde rondetijden te behalen als met zijn F1-wagen? Je kunt aan leerlingen toch niet vragen om dezelfde resultaten te halen terwijl ze door corona op een geheel andere wijze onderwijs volgen?

Maar toch, het is een feit, het leerresultaat is van een lager niveau en door sociale achterstanden wordt de leeropbrengst minder. Kunnen en willen we hier iets aan doen?

Bisbee kan onderwijsinstellingen van dienst zijn bij taal-, ontwikkel- en leerachterstanden.

Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij de inhaal- en ondersteuningsprogramma’s. De medewerkers van Bisbee en haar docenten staan voor u klaar om samen met u te kijken wat er aan scholing nodig is. Wij hebben veel ervaring binnen alle geledingen van het onderwijs en helpen u graag! Wij hebben ook ervaring met speciale programma’s en projecten zoals een vakantieschool of (NT2)taalonderwijs die ingezet kunnen worden buiten het reguliere rooster om.

Kortom: wij kunnen u en uw team volledig ontzorgen en zorgen voor een passende oplossing bij taal-, ontwikkel- en leerachterstanden. Onze expertise helpt uw leerlingen en studenten verder in hun ontwikkeling en wij kunnen bovendien uw team ontlasten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening bij taal- en leerachterstanden of wilt u een afspraak maken met een van de onderwijsmanagers, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 073-6409390 of ga naar onze contactpagina.