Ontspannen met Bisbee het weekend in!

Met Bisbee vinden wij het leuk om ook buiten het werk iets te doen voor en met onze collega’s. Wij willen jullie daarom dit jaar weer nodigen voor een van onze activiteiten in den lande. We hebben op de zaterdag van 22 juni een uitje gepland in het vestingstadje Heusden in Noord Brabant. Op de zaterdagen 15 juni en 29 juni brengen we een bezoek aan het museum Voorlinden te Wassenaar. 

Stadswandeling door Heusden
Voor de stadswandeling in de vestigingsstad Heusden verzamelen we  om 10.15 voor koffie met iets lekkers bij ‘Bakkertje Deeg’ in Heusden. Om 11.00 starten we met een stadswandeling onder leiding van een gids. De route door Heusden voert langs steegjes, pleintjes, de stadshaven, de prachtig gerestaureerde vestingwerken en de vele monumentale panden. Onderweg vertelt de gids over de roerige historie van Heusden. We sluiten de wandeling om 13.30 af met een lunch in het stadscentrum.

Museum Voorlinden in Wassenaar
We verzamelen om 11.00 voor de ingang van het museum Voorlinden in Wassenaar. Het in 2016 geopende museum voor moderne en hedendaagse kunst is prachtig gelegen op ‘Landgoed Voorlinden’ in de duinen bij Wassenaar. Het landgoed gaat terug tot de Romeinse tijd en ligt middenin een 40 hectare groot natuurgebied. Om 11.30 start de rondleiding door het museum voor moderne en hedendaagse kunst. In het museum is de verzamelde kunstcollectie van Joop van Caldenborgh tentoongesteld. Om 12.45 hebben we gezamenlijk een lunch in de Schoonhovenkamer in het museum. Hierna heb je zelf nog tijd om het museum te bezoeken, of om te wandelen in de Piet Oudolf tuin of in het duingebied van Wassenaar.

Ben jij medewerker bij Bisbee of heb je deelgenomen aan activiteiten van de Bisbee Academie, zoals een workshop, en heb je zin in om ontspannen met Bisbee het weekend in te gaan?

Schrijf je dan gratis in door een mailtje te sturen naar bedrijfsbureau@bisbee.nl met de datum waarop je aanwezig wilt zijn. Na het inschrijven ontvang je meer informatie over het programma!