Soraya Sie is sinds december 2015 bij Bisbee Flexonderwijs werkzaam, aanvankelijk als medewerker voor de Back Office, maar al na een maand startte zij in haar nieuwe functie als Projectmanager Team Zuid. Samen met de onderwijsmanagers is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Daarnaast verzorgt zij de planning en regelt zij vervanging van zieke medewerkers voor haar regio.

 

Soraya volgde de studie Media en Entertainment Management aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Haar afstudeerstage heeft zij bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd gedaan, waarna zij hier een jaar werkzaam is geweest. Enerzijds bij de organisatie van evenementen en anderzijds op de Landgoedproductie in de functie Verkoop Buitendienst. Hoewel nog slechts kort in dienst, voelt Soraya zich thuis bij Bisbee. ‘De informele manier waarop zowel docenten als collega’s met elkaar omgaan is als een warm bad. Het is een bedrijf met grote potentie, waar ik veel kan leren en kan groeien,’ aldus Soraya.

 

Haar achternaam – Sie – doet denken aan exotischer oorden en dat klopt. Ondanks haar blonde uiterlijk is Soraya een kwart-Indonesisch. De nieuwe Projectmanager Team Zuid van Bisbee woont in Den Bosch. In haar vrije tijd doet ze aan yoga en sport en spreekt ze graag af met vrienden, vooral om sushi te eten, haar lievelingsgerecht.

 

Soraya werkt fulltime en is dagelijks aanwezig van 7.45 tot 16:15 uur.

 

Wil je contact met Soraya Sie? Zij is bereikbaar op: s.sie@bisbee.nl