Subsidieregeling inhaal- en ondersteuningsprogramma's onderwijs

Bisbee ontzorgt u bij uw subsidieaanvraag en de uitvoering van uw ondersteuningsprogramma 

Recent is bekend gemaakt dat vanuit het ministerie een subsidieregeling in het leven is geroepen voor inhaal- en ondersteuningsprogramma’s om leerlingen en deelnemers extra onderwijs te bieden vanwege leer- en ontwikkelachterstanden of studievertraging als gevolg van de Corona crisis. 

 

Waarmee kan Bisbee u ondersteunen? 

Natuurlijk kunnen wij u van dienst zijn, en zelfs volledig ontzorgen, bij het ontwikkelen en uitvoeren van de ondersteuningsprogramma’s bij leer- en ontwikkelachterstanden. Wij zijn al jaren actief in het uitvoeren van programma’s in ‘de Zomerschool”. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het indienen van uw subsidieaanvraag. Deze kan vanaf 18 augustus t/m 18 september of vanaf 19 oktober tot en met 1 november gedaan worden.  

Wij hebben ervaren en flexibele docenten voor u klaar staan, die zelfstandig of samen met u beoordelen wat er nodig is voor uw leerlingen of deelnemers en ook het lesprogramma samenstellen en de lessen kunnen verzorgen. Wij hebben een brede ervaring met het verzorgen van onderwijs zowel voor de klas als op afstand, regulier onderwijs en onderwijs aan anderstaligen, ondersteuning en coaching van individuele leerlingen, stagebegeleiding en het afnemen van toetsen en examens.  

 

De kracht van Bisbee 

  • Ervaren specialisten voor PO (taalklassen) en VO (ISK) 
  • Compleet aanbod (NT2) docenten, assessoren en coördinatoren 
  • Volwaardig sparringpartner binnen het onderwijsspectrum 
  • 100% flexibel en professioneel 
  • Bisbee Academie voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding 

 

In de video wordt de subsidieregeling verder toegelicht:

Bespreek uw specifieke wensen in het kader van het ondersteuningsprogramma of uw subsidieaanvraag met een van onze onderwijsmanagers. De onderwijsmanager verdiept zich in uw vraag en draagt zorgt voor een adequate en snelle oplossing. 

Op Bisbee kunt u altijd rekenen! 

Neem voor meer informatie contact op met de vestiging in uw regio: 

 

Den Bosch: 073 6409390 | Rotterdam 010 3073239 | Zwolle 038 8458372