Suzanne Bastiaansen

Sinds februari 2017 is Suzanne Bastiaansen gestart als Recruiter, waar zij zich voornamelijk bezig houdt met de zoektocht naar geschikte docenten voor onze onderwijspartners. Ze maakt daarbij gebruik van de bestaande contacten, haar persoonlijke netwerk, beschikbare marktinformatie, (social) media en diverse online en offline bronnen.

Suzanne heeft jaren ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling, o.a. als senior intercedent bij een uitzendorganisatie en als consultant bij een werving & selectiebureau in de gezondheidszorg. Bij Bisbee kan ze zich richten op datgene wat ze het allerleukste vindt van het vak, namelijk ‘speuren’ naar de beste kandidaten voor onze vacatures.

Onder andere vanwege de extra instroom van vluchtelingen hebben scholen en opleidingen voor (jong)volwassenen steeds meer behoefte aan docenten. De vraag naar docenten is soms groter dan het aanbod. Voor haar dan ook een extra uitdaging om toch in contact te kunnen komen met docenten die bij onze onderwijspartners aan het werk willen gaan.

Binnen Bisbee voelt ze zich erg op haar plek: “Ik kan doen wat ik leuk vind én waar ik goed in ben, voor een doelgroep waar ik me maatschappelijk betrokken bij voel, met gedreven en gezellige collega’s om me heen. En dat op maar 10 minuten fietsen van huis!”

Suzanne woont in ’s-Hertogenbosch, samen met haar kinderen Lisse en Keije. In haar vrije tijd wandelt ze graag, leest ze een boek of borrelt ze met vrienden.

Zij is aanwezig bij Bisbee op dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag en bereikbaar op s.bastiaansen@bisbee.nl.